Wide Screen
Image default
Játékok

Konzolokra is ellátogat Alto mindkét kalandja

A népszerű mobilos címek új közönséget céloznak meg.

A Snowman stúdió és fejlesztőcsapatuk, a Team Alto bejelentette, hogy konzolokra költöztetik két rendkívül népszerű mobilos játékukat. A frissen felfedett gyűjtemény két egészen különleges, eredetileg iOS-re és Androidra fejlesztett címet foglal magában, nevezetesen az Alto’s Adventure-t és folytatását, az Alto’s Odyssey-t. A megjelenés idején elsöprő kritikai sikert arattak, és mindkét operációs rendszer digitális áruházában remekül fogytak. Később free-to-play modellre váltott mindkét projekt, azonban mára kinőtték a mobilos közönséget. Alto utazásairól már olvashattatok nálunk korábban, ugyanis beválogattuk őket a generáció elveszett kincsei közé.

Ryan Cash, a stúdió alapítója és kreatív igazgatója elmondta, régóta érett már ez a lépés. A rajongók számtalanszor kérték tőlük a konzolos portok elkészítését, ezentúl pedig semmilyen akadályba nem ütköznek majd a játékosok, akik eddig nem tudták kivenni részüket a mókából. Harry Nesbitt, a csapat művészeti vezetője hozzátette, hihetetlen érzés belegondolni, mekkorára nőtte ki magát a sorozat a legkisebb képernyőkre kitűzött debütálás óta. A bejelentés mellé egy hangulatos előzetest is kaptunk, és még egy remek hírt is: pár napot kell csak kibírnotok, ha meggyőzött titeket a kiadott anyag.

A The Alto Collection névre keresztelt csomag PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra érkezik, utóbbin Epic Store exkluzív tartalomként. A megjelenés augusztus 13-án esedékes, habár a Nintendo Switch tulajoknak kicsit többet kell majd várniuk rá. Az árazás rendkívül korrekt, 10 dollárért kaphatjuk majd meg együtt a két gyöngyszemet.

Még több a témában...

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Szarka Roland

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Szarka Roland

Az Xbox Series konzolokon is tiszteletét teszi a Quantum Error

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat