Batman

Koncepciós terveken láthatjuk Batman alternatív jelmezeit

A korai terveken Robert Pattinson más ruhát viselt.

Éveken át tartó várakozást követően eljött a várva várt nap, amikor mindenki jegyet válthat a Sötét Lovag legújabb kalandjára. A 2010-es években sokáig Ben Afflecknek állt a zászló, hogy ő lehet a DC Comics kockásainak ikonikus jótevője, de több dolog is ahhoz vezetett, hogy a színész-rendező visszautasította a szerepet és a rendezést, helyét pedig Matt Reeves vette át, míg a főszerepben Robet Pattinson látható.

Reeves szerződtetése után nem titkolta, hogy az általa megálmodott és papírra vitt történet nagyon más attól, amit Affleck elképzelt, de még a korábban látott filmektől is különbözni fog. Később megerősítést kapott, hogy az új rész nem lesz része a Zack Snyder építeni kezdett univerzumnak. Majd megjöttek az első forgatási képek, illetve bemutatták a főhős jelmezét és a Batmobile-t. Szembetűnő volt, hogy Robert Pattinson zilált Bruce Wayne-je olyan öltönyt visel, amilyet még nem láttunk élőszereplős filmben. Pattinson denevérruhájának egyik fő eleme, ami megkülönbözteti elődeitől, az a gallér, amely a Gotham by Gaslight és a White Knigh című filmekből merít.

Az Art Ludique Le Musée osztotta meg azokat a Batman koncepciórajzait, amelyeken Robert Pattinson köpenyes Sötét Lovagja egy gallér nélküli denevérruhát visel. A terveken megpillantott öltönyön egy hagyományosabb Bat-jelzés is látható.

Matt Reeves írta és rendezte The Batman című film március 3-án kerül bemutatásra a mozikban, és kizárólag ott lesz látható a Sötét Lovag legújabb története 45 napig. Áprilisban pedig már az HBO Maxen is elérhető lesz online.

Total
1
Shares
Previous Article
Firefly

A Batgirl forgatási képein és videóin jelmezben Brendan Fraser karaktere, Firefly

Next Article
Batman

Matt Reeves elárulta, miért nem dolgozott még a Marvel Studios egyik filmjén sem

Related Posts