Főoldal Sorozatok Kizárólag nőkből álló rendezőcsapatra bízzák A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadát
Sorozatok

Kizárólag nőkből álló rendezőcsapatra bízzák A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadát

Csak nők rendezik A Hatalom Gyűrűi 2. évadát, és azt megtudtuk, hány epizódból áll.

49
A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi

A sorozatot a bemutatót óta több mint 100 millióan látták világszerte a Prime Video streaming szolgáltatón. Az első évad utolsó részét még ősszel mutatták be, jelenleg pedig Egyesült Királyságban forgatják a második évadot. Néhány napja a Prime Video bejelentette, hogy A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadát kizárólag nőkből álló rendezőcsapatra bízzák, és azt is megerősítették, hogy hány epizódból fog állni a következő széria.

Charlotte Brändström, Sanaa Hamri és Louise Hooper trió több epizódot is forgat a második évadból, és a bejelentésből az is kiderült, hogy a sorozat 2. évada összesen 8 epizódból fog állni (akárcsak az első). Brändström rendezte a sorozat első évadának két nagy sikerű epizódját (Udûn és A szem), most viszont négy epizódot fog rendezni a második évadból, a rendezés mellett pedig még társproducere is lesz a sorozatnak. Hamri és Hooper két-két epizódot fog rendezni.

Brändström televíziós munkái közé tartozik a Jupiter hagyatéka és a Vaják, a közeljövőben pedig olyan projektekhez adja a nevét, mint például a Mel Gibson főszereplésével The Continental, a Prime Video megrendelésére a Christoph Waltz nevével fémjelezett The Consultant, valamint az FX kérésére a Shōgun. Hamri nemrég fejezte be Az Idő Kereke második évadának executive produceri és rendezői munkálatait a Prime Video megkeresésére, és számos más filmben is szerepelt már, mint például az Empire, a Shameless – Szégyentelenek, a Rectify, a Nashville, az Elementary, a Glee és a Született feleségek. Ami pedig Hoopert illeti, a neve ismerős lesz a The Sandman és a Vaják című sorozatokból.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadának producerei és executive producerei J.D. Payne és Patrick McKay. Hozzájuk csatlakozik Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill és Gennifer Hutchison executive producerek, valamint Charlotte Brändström társproducer, Kate Hazell és Helen Shang producerek, valamint Andrew Lee, Matthew Penry-Davey és Clare Buxton társproducerek.

Sokan szkeptikusan fogadták a döntést, hogy Új-Zélandról az Egyesült Királyságba költöztetik át a forgatást, és többen arra gondolt, hogy költségcsökkentés állhat a dolog hátterében, ami negatívan befolyásolhatja a sorozat pazar látványvilágát.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadának premierjére várhatóan 2024-ben kerül sor.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?