Főoldal Filmek Kit Harington elárulta, hogy Havas Jon nincs túl jól a Trónok harca fináléja óta
Filmek

Kit Harington elárulta, hogy Havas Jon nincs túl jól a Trónok harca fináléja óta

A Trónok harca készülő spinoff-sorozatáról beszélt Kit Harington.

178
Havas Jon

A Trónok harca sztárja még június közepén erősítette meg, hogy a nagysikerű Trónok harca újabb melléksorozattal bővül, ezúttal korábbi karaktere kerül rivaldafénybe. A hétvégi közönségtalálkozó egyik vendége Kit Harington volt, amikor a színész néhány apróbb részletet megosztott Havas Jon tervezett spinoff-sorozatáról, többek között elárulta, hogy karaktere milyen nehéz helyzetben találja magát a Trónok harca fináléja után.

Akárcsak a rajongók, Havas Jon sem dolgozta fel a traumákat. A vasárnapi első hivatalos Trónok harca-találkozón megjelent Harington, és kaptunk egy kis bepillantást Havas Jon jövőjébe, amikor arról elmélkedett az Entertainment Weekly kérdésére, hogy a fősodor fináléja után mi történt a karakterével, és hogyan érezheti magát az események után.

Azt hiszem, ha megkérdeznéd őt, úgy érezné, hogy könnyen megúszta. A sorozat végén, amikor abban a cellában találjuk, már arra készül, hogy lefejezik, és ő is ezt akarta. Végeztek vele. Az, hogy a Falhoz megy, a legnagyobb ajándék és egyben a legnagyobb átok is.

Vissza kell mennie arra a helyre, ahol ez a sok történelem van, és úgy kell leélnie az életét, hogy megölte Danyt, és együtt kell élni a tudattal, hogy Ygritte a karjaiban halt meg, és egy életen át meg kell barátkozni azzal a gondolattal, hogyan akasztotta fel Ollyt. A traumák az életre szóló sebet okoztak, és ettől lesz érdekes.

Kit Harington

Havas Jon befejezése az egyik legmegosztóbb fordulat volt a fináléban, de tévedés lenne azt állítani, hogy karakterének íve nem kapott hősies befejezést. A sorozat záróképe azonban némileg kétértelmű volt, hiszen Jon a Faltól északra utazott a vadakkal, így a következő lépései bizonytalanabbá váltak. “Azt hiszem, ahol hagytuk a sorozat végén, mindig ott van ez az érzés, hogy… Azt hiszem, szerettünk volna egy kis mosolyt, hogy a dolgok rendben vannak” – tette hozzá Harington. “De nincsenek rendben.”

A spin-offról szóló hírek az év elején jelentek meg, és a Trónok harca alkotója, George R.R. Martin később elárulta, hogy Harington maga vetette fel a sorozatot. A színész továbbra is szűkszavúan fogalmazott a projekttel kapcsolatban, sokat nem tudtunk meg a sorozatról, de azt igen, hogy nincs túl jól a főszereplő.

Trónok harca
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események