Főoldal Sorozatok Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

239
Star Wars: The Acolyte
Forrás: Star Wars

Egy új jelentés látott napvilágot, amely szerint a közelgő, a Köztársaság Fénykorában játszódó Disney+ új Star Wars-sorozat, a The Acolyte premierje idén júniusban lesz. Ez egybecseng egy korábbi jelentéssel, miszerint a sorozatot nyáron mutatja be a Disney, de abban pontos dátum még nem szerepelt.

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger folyamatosan azt szajkózza, hogy a vállalat kevesebb pénzt szeretne pumpálni a Disney+-ra szánt tartalmakba. Ez azt jelentené, hogy a jövőben kevesebb tartalmat láthatunk a Marvel Studios és a Lucasfilm stúdióktól, és a mennyiségért cserébe minőségibb tartalmakat kapunk, de eddig ennek jelét sem látjuk, hiszen folyamatosan jönnek az újabb és újabb műsorok.

Ilyen például a napokban bemutatott Rossz osztag új évada, és eközben a Collider pedig arról számol be, hogy a The Acolyte premierje még ezen a nyáron, egészen pontosan június 05-én lesz. Leslye Headland (Végtelen matrjoska) a Lucasfilm új sorozatának alkotója, amely a Disney+-on kerül adásba. A sorozat a nagy Star Wars-filmek előzménye, és a Köztársaság Fénykorának vége felé játszódik, nagyjából 100 évvel az előzménytrilógia, a Star Wars: Baljós árnyak eseményei előtt. A sorozat főszereplői Amandla Stenberg (Az éhezők viadala) és Lee Jung-jae (Nyerd meg az életed).

A Star Wars hivatalos honlapja a sorozatot a következőképpen írja le: “egy rejtélyes thriller, ami a nézőket a sötét titkok és az Erő sötét oldalával mérgezett galaxisba kalauzolja el a Köztársaság Fénykorának utolsó napjain. Egy egykori padawan újra összefog jedimesterével, hogy közösen nyomozzanak egy bűncselekmény-sorozat után, ám az erők, amelyekkel szembekerülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták”.

Ahogy már a bevezetőben említettük, a sorozat 100 évvel a Star Wars: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik, egy olyan időszakban, amikor a Jedik uralták a galaxis nagy részét. A sorozat egy egykori padawant követ, aki újra találkozik jedimesterével. Egy bűncselekmény-sorozat után nyomoznak, amely valami sokkal baljósabb dolog felfedezéséhez vezet.

A nyolc epizódot számláló sorozatban Stenberg és Jung-jae mellett Carrie-Anne Moss (Mátrix), Manny Jacinto (Top Gun: Maverick), Jodie Turner-Smith (The Last Ship), Dafne Keen (Logan – Farkas), Rebecca Henderson (Végtelen matrjoska), Amy Tsang, Margarita Levieva és Charlie Barnett (Lángoló Chicago) is szerepel.

The Acolyte
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.