Főoldal Filmek Kiszivároghatott, hogy mi lesz az HBO Max és a Discovery+ új neve
Filmek

Kiszivároghatott, hogy mi lesz az HBO Max és a Discovery+ új neve

Jövőre nevet vált az HBO Max, de hivatalosan még nem jelentették be az újat.

161
HBO Max

A WarnerMedia és a Discovery egyesülésének köszönhetően az HBO Max és a Discovery+ valamikor 2023-ban egyetlen szolgáltatássá olvad össze. Sokakat nem érhet meglepetésként a hír, mivel a vállalat ezt korábban már kommunikálta, de egyelőre csak találgathatunk, hogy mi lesz az új streamingszolgáltató neve a jövőben.

Most talán választ kaptunk a kérdésre, mivel a jelek szerint a Warner Bros. Discovery egyszerűen elhagyja az “HBO”-t az HBO Max nevéből, és az új szolgáltatást röviden, de annál elegánsabbak csak Maxnak fognak hívni. A CNBC jelentése szerint a vállalat jogászai már vizsgálják, hogy a vezetők által megszavazott Max név jelent-e problémát. A lap megjegyzi, hogy a vállalat még nem véglegesítette döntését az új névvel kapcsolatban, és még változat. A Warner Bros. Discovery a BEAM kódnév alatt fejleszti az új szolgáltatást, amíg nem döntenek a végleges, hivatalos névről.

A hírek szerint az új alkalmazása kinézetre hasonlítani fog a Disney+ jól bevált felületéhez, vagyis a képernyő tetején fogja megjeleníteni a Warner Bros. Discovery legismertebb tartalmi kategóriáit. A Warner Bros. Discovery kiemelt franchise-ai közé tartozik a DC, az HBO (Trónok harca/Sárkányok háza, Westworld, The Last of Us) és a Discovery tartalma. Az összeolvadást követően a szolgáltatás áráról még folynak az egyeztetések, egyelőre nem döntöttek az árakról.

Múlt hónapban az HBO Max azzal került be a hírekbe, hogy a Warner Bros. Discovery 2,3 milliárd dolláros veszteséget könyvelhet el, és elkerülhetetlen az áremelés. Emellett az új vezetőség a fékre lépett, s több készülő projekt munkálatát is leállították. A nyáron robbant a hír, hogy a majdnem kész Batgirl teljes egészében megy a kukába, soha nem fogják bemutatni már, de néhány hete jelentették be, hogy a Westworld is kaszát kapott.

Sok kritika kapta a szolgáltatást az utóbbi időben, főként a minőséget kritizálták, hogy gyakran összeomlik az alkalmazás, sokszor lefagy, vagy a rossz képi és hang minőséget. A hibák ellenére az HBO Max fő erőssége a műsorok és filmek széles katalógusa, kezdve az HBO klasszikusaitól a jelenleg futó műsorokig.

HBO Mac
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Novemberben az HBO Max kínálatából a következő műsorok kerülnek ki

A Transformers-rajongóknak nem marad sok idejük újranézni a filmeket, mert az HBO...

WGA
BREAKINGFilmek

Az írók sztrájkja ideiglenesen véget ér, mivel 146 nap után megállapodásra jutott a WGA a stúdiókkal

Az írók szakszervezete (WGA) és a stúdiók megállapodtak, véget érhet a sztrájk.

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?