Dűne

Kiszivároghatott Denis Villenuve Dűne-filmjének logója

Izgalmas fotó látott napvilágot. Kiszivárgott a Dűne remake film logója, amit azóta is igyekeznek eltűntetni.

Izgalmas fotó látott napvilágot. Kiszivárgott a Dűne remake film logója, amit azóta is igyekeznek eltűntetni.

Frank Herbert regénye 1984-ben kapott először filmes adaptációt, mégpedig David Lynch rendezésében, Kyle MacLachlan és Virginia Madsen főszereplésével. Az alkotás vegyes nézői reakciókat váltott ki, ezt követően sokáig nem is hallottunk egy esetleges újabb feldolgozásról. Néhány éve azonban kiderült, hogy napjaink egyik legizgalmasabb rendezője, Denis Villeneuve, aki a sci-fi műfajában is bizonyított már korábban (Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés), újra előveszi a legendás regényt, és igazi sztár szereposztással készít belőle filmet.

A hazánkban forgatott film még nem kapott ízelítőt, azonban a képek után hamarosan betekintést kapunk a feldolgozásba, hiszen már a logó kiszivárgott, ám a stúdió mindent megtesz, hogy eltüntessék a nyomokat.

Dűne

Ezidáig semmilyen hivatalos képet nem kaptunk a filmmel kapcsolatban, azonban úgy tűnik, hogy a főcím designja kiszivároghatott. Fontos azonban kiemelni, hogy még mindig 11 hónap van a bemutatóig, így ez könnyen változhat.

Szerepelni fog a filmben többek között Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling és Javier Bardem is.

A készítők remélik, hogy sikeres lesz a film, az már tudvalevő, hogy egy második rész jelenleg is előkészítés alatt van, illetve jó esély mutatkozik egy sorozatra is, mely az HBO Maxra érkezhetne.

A legújabb Dűne-filmet 2020. december 18-án mutatják be.

Total
2
Shares
Previous Article

A Sony is odateszi a februárt, ha ingyen játékokról van szó

Next Article
Project Luminous

A Star Wars: Project Luminous részleteire februárban fény derül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!