Főoldal Sorozatok Kiszivároghatott a Moon Knight, a She-Hulk és a Ms. Marvel Disney+ sorozatok premierdátuma
Sorozatok

Kiszivároghatott a Moon Knight, a She-Hulk és a Ms. Marvel Disney+ sorozatok premierdátuma

Sokkal előbb jöhet a Moon Knight, mint gondoltuk.

358
Moon Knight

A Disney eddig nem árulta el, hogy mikor fogják bemutatni az MCU következő sorozatát, és hogy pontosan mi lesz. Bár többen is arra voksoltak, hogy ez a Holdlovag sorozata lehet, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Most azonban könnyen lehet, hogy kiszivárgott az ütemterv, és úgy tűnik, hogy az Oscar Isaac főszereplésével a Moon Knight lehet a Marvel Moziverzum első olyan sorozata, amit 2022-ban kerül bemutatásra a Disney+ streamingszolgáltatón.

A rajongói már türelmetlenül várták, hogy a Moon Knight című sorozatot mikor tűzik műsorra a Disney+-on. Hivatalosan a stúdió nem jelentette be, de néhány órával korábban több forrás is arról számolt be, hogy Marc Spectort (Oscar Isaac) bemutatkozására a vártnál jóval korábban sor kerülhet rá.

A OneTakeNews szerint a Moon Knight premierjére március 30-án kerül sor a Disney+-on, ezzel 2022-ben ezt a sorozatot láthatják először a rajongók. Mivel egy konkrét időpontról beszélünk, és ha igaz a szivárogtatás, akkor várhatóan rövid időn belül kapunk egy előzetest. Az utóbbi időben kissé megkopott szavahihetőnek számító That Hashtag Show megerősítette ezt a jelentést, hozzátéve, hogy a She-Hulk várhatóan májusban, a Ms. Marvel pedig augusztusban vagy szeptemberben követi majd.

A Holdlovagról egyelőre nem sokat tudni, néhány kiszivárgott fotótól eltekintve, de felröppentek olyan pletykák, hogy akár Mark Ruffalo is feltűnhet Hulk szerepében, és A Sólyom és a Tél Katonája után visszatérhet Emily VanCamp mint Charon Carter ügynök.

Még ennyi információ sem áll rendelkezésre a She-Hulk és a Ms. Marvel produkciókról, utóbbival kapcsolatban pedig aggasztó hírekről is olvasni lehetett, hogy jelentős pótforgatást rendelnek el. Természetesen korai kongatni a vészharangokat, a pletykát sem erősítették meg, és a pótforgatás még közel sem jelent problémát egy produkciónál.

Holdlovag
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.