x
Sorozatok

Nagyon ütős jelmezt kapott Oscar Isaac karaktere a Moon Knight című sorozatban

Kiszivárgott a Holdlovag teljes jelmeze.

Nagyon ütős jelmezt kapott Oscar Isaac karaktere a Moon Knight című sorozatban
  • Publishedaugusztus 13, 2021

A Moon Knight című viselő Disney+ sorozatot Magyarországon forgatják hónapok óta. A fővárosban több helyen is felbukkant a stáb, de néhány forgatási fotótól eltekintve a színészekről, sok mindent nem láttunk. Most azonban nagyon ütős fotók szivárogtak ki Oscar Isaac karakteréről. A Marvel Studios még tavaly erősítette meg, hogy a Star Wars: Skywalker kora sztárja kapta a Holdlovag szerepét.

A rajongók már nagyon várták, hogy megmutassák Isaac antihősét, hogyan is öltöztették fel a Holdlovagot. Két kép is kiszivárgott, mindkettőn a címszereplőt látjuk. Az első képen a címszereplőt látjuk, bár picit sötét és homályosra sikerült a felvétel, ezért nem lehet tisztán kivenni a jelmezt, nem úgy, mint a másodikon. A második fotó sokkal részletesebben mutatja be a kosztümt.

A Marvel Studios nem kockáztatott, képregényhű jelmezt kapott a Holdlovag, talán túlságosan is hasonlít a Marvel nyomtatott lapjain bemutatott karakter ruhájára. A rajongói reakciókat olvasva nem mindenki elégedett az eredménnyel, amiért egyenesen átemelték a képregényekből a jelmezt. Sokan szerették volna, ha a ruha bizonyos részeit praktikusabbá teszik az élőszereplős sorozatban, ám a stúdió a biztosra ment.

A képregények szerelmeseinek aligha kell bemutatnunk a Holdlovag származását, aki az egykori tengerészgyalogos a Bushman nevű zsoldosvezér jobbkeze volt, akivel Egyiptom és Szudán határában portyáztak. Mikor Spector rájött, hogy a rossz oldalon áll, fellázadt Bushman ellen, aki ezért a férfit a sivatag közepén hagyta, hogy a hőség végezzen vele. Spectornak az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu adott új életet, hogy szolgálja őt, mint bosszúálló.

A sorozat még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón. Idén már három sorozatot bemutattak, januárban a WandaVision, tavasszal A Sólyom és a Tél Katonája, majd nyár elején a Loki, most pedig a What If…? animációs sorozat pörög. Idén még érkezik a Sólyomszem, és úgy volt, hogy Ms. Marvel is bemutatkozik, de valószínűleg csak jövő év elején ismerhetjük meg Marvel Kapitány legnagyobb rajongóját.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.