x
Close


Közelgő események

Filmek

Kiszivároghatott a DC Studios megújult logója

Megosztották, majd gyorsan törölték is a képet, amin a DC Studios logója szerepelt.

Kiszivároghatott a DC Studios megújult logója
  • Publisheddecember 16, 2022

A Harley Quinn írója, Patrick Schumacker megosztott egy fotót a közösségi médiában, és elsőre úgy tűnhet, hogy figyelmetlen volt az író, mivel a fényképen egy olyan kapucnis pulóvert visel, amin a DC Studios új logója is látható. A DC Studios hivatalosan még nem leplezte le a DC Univerzum (ez lett az univerzum hivatalos neve) tervét.

A DC Studios nemrégiben kinevezett társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran világossá tették, hogy a Warner Bros. közös világát teljesen új alapokra szeretné helyezni, a Synderverse néven ismert univerzum már a múlt, és ez a búcsúját is jelenti sok színésznek, akik most valamilyen karaktert játszanak. Henry Cavill által megformált Supermantől már biztosan elköszönünk, mivel tegnap megerősítették, hogy nem fog visszatérni az Acélember szerepében. De várhatóan ilyen sors vár Wonder Womanre és Aquamanre is.

Ha már újrakezdésről beszélünk, akkor egy új logóra is szükségük lesz. Ezt a logót leplezhették most le. Patrick Schumacker író (Harley Quinn, Powerless, Abbott Elemér) közösségi oldalára töltött fel egy fényképet, amelyen egy Batman-játékot mutat be, és a kapucnis pulóverén először láthatjuk a DC Studios megújult logóját is.

A design meglehetősen egyszerű, a DC Comics nagyágyúinak, Batmannek, Wonder Womannak, Supermannek, Zöld Lámpásnak, Flashnek és Aquamannek a sziluettjei állnak a DC Studios szöveg két oldalán. Egyesek azt feltételezték, hogy ez egy makett lehet, de Schumacker azóta törölte az eredeti posztját, így mi arra tippelünk, hogy ez lehet a végső logó, csak még nem szerették volna megmutatni a világnak – szerencsére viszont az internet nem felejt, így még gyorsan lementette valaki, mielőtt törölték volna a felületről.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.