Főoldal Játékok Kiszivárgott volna az Xbox Seris X és az S pontos megjelenési dátuma?
Játékok

Kiszivárgott volna az Xbox Seris X és az S pontos megjelenési dátuma?

November elején jöhet az új Xbox-konzol.

657
xbox series

Ha hihetünk a legújabb bizonyítékoknak, akkor egy a futószalagról éppen legördülő csomagoláson olvasható, hogy az Xbox Series X megjelenési dátuma november 6, amivel egy időben jöhet a nagyon sokat pletykált gyengébb gép, az Xbox Series S is. Természetesen a Microsoft egyelőre nem kommentálta a malőrt és a kiszivárgott bizonyítékot, szóval mindenki kezelje fenntartásokkal a most napvilágot látott hírt.

Az első bizonyítékot egy Jawmuncher nevezetű felhasználó küldte meg a ResetEra portálnak, amin állítólag az Xbox Series S eszköznek az online regisztrált jótállása olvasható. A képen az olvasható, hogy a gép 2021. november 5-ig biztosítva van gyártói garanciára a vásárlás napjától számítva, ami arra enged következtetni, hogy november 5-én vagy 6-án fog megjelenni az új generációs konzol.

De ezzel még nem értek véget a szivárogtatások, hiszen a The Verge hozzájutott egy másik bizonyítékhoz, ami a kontroller dobozáról készült. A dobozon egy olyan matrica szerepel, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy 2020. november 6. előtt nem lehet forgalomba hozni vagy bemutatni. Ha azt nézzük, a két egymástól független bizonyíték helytálló lehet, hiszen technikailag 2020. november 6. és 2021. november 5. között pontosan egy év telik el.

Várhatóan a Microsoft hamarosan megerősíti és bejelenti majd, hogy pontosan melyik napon hozzák forgalomba a valaha készült legerősebb konzolt. Bár a gép bivalyerős lesz, sajnos a rajongóknak a tegnapi bejelentés után le kell mondaniuk az egyik nyitócímről, hiszen elhalasztották a Halo: Infinite bemutatóját 2021-re. Cserébe viszont érkezik a Yakuza: Like A Dragon, amit november 13-ára listáz a Microsoft Store.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...