Kiszivárgott az oroszok Csernobil sorozatának előzetese

Kiszivárgott az oroszok által készített Csernobil sorozatnak az előzetese, amely az HBO magasan értékelt szériájának lesz az “ellenfele”.

Kiszivárgott az oroszok által készített Csernobil sorozatnak az előzetese, amely az HBO magasan értékelt szériájának lesz az “ellenfele”.

Az oroszok nem nézték igazán jó szemmel az HBO Csernobil sorozatát, hiszen a társadalom egy része nem igazán ért egyet a szériában látottakkal, szerintük nem fedi a valóságot. Amint megkaptuk az évadzáró részt az NTV csatorna már be is jelentette, hogy ők is leforgatnak egy sorozatot a katasztrófáról amelyben láthatjuk az ő igazi valóságukat, amelyben már szerepelni fognak CIA ügynökök is.

Igazán gyors reagálású erőkről beszélhetünk, hiszen már ki is szivárgott a sorozat első előzetese, amit a rendező Alexej Muradov csupán egyszerűen partizán akciónak nevezett. Mindezt azért, mert elismerte, hogy a kis videóban található képsorok (még ha nem is véglegesek) valóságosak és tényleg a szériából származnak. A Hands of Moscow által összeállított “bakiparádé” (hazánkban ezt az index fedezte fel) része a túlságosan jólöltözöttség és a busz-pályaudvarok minden eddiginél nagyobb tisztasága.

További adalék az egészben, hogy a sugárbetegség nem igazán található meg az egész előzetesben. A kárelhárítás több folyamata viszont rögtön felismerhető az ikonikus Gorbacsov-val együtt. Az előzetesre ránézve inkább ez tűnik egy túltolt holywood-i szériának, mintsem az HBO erről szóló (és szinte mindenki szerint igazán jól sikerült) alkotása. Minden esetre érdekes lesz megnézni egy másik szemszögből is a katasztrófát, felfedezni milyen csúsztatások lesznek benne. Már ha egyáltalán tartalmaz majd olyat.

Total
1
Shares
Previous Article
Kylo Ren

Az eredeti elképzelésben Kylo Ren fénykardja sokkal ütősebb volt

Next Article

Az egyik legmenőbb party játék nemsokára mobilon is tiszeletét teszi.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!