Wide Screen
Image default
Játékok

Kiszivárgott az átdolgozott Xbox Store, a Project Mercury

Szebb, jobb, gyorsabb lesz az új vásárlói felület.

Egy frissen kiszivárgott videó alapján igazoltnak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint a Microsoft újragondolja a következő generáción az Xbox Storet. A Mercury kódnéven futó alkalmazás felülete az Xbox Insider Program keretein belül szivárgott ki, most pedig az orosz WinCommunity osztotta meg az eddig látott információkat.

A kezelőfelület nagyban hasonlít az Xbox One-on megszokott cserépszerű menüre, azonban apró, de fontos kényelmi tényezőkkel bővíti az eddig megszokott boltot. Előnézetet láthatunk a megtekintett játékokból, kívánságlistára helyezhetünk címeket, külön képernyőn olvashatjuk el a vásárlói véleményeket. Természetesen továbbra is elérhetjük majd a játékokon túl a filmes és sorozatos tartalmakat, egy helyre gyűjtve a streaming platformok kínálatait, illetve továbbra is vásárolhatunk hardvereket, bár ez a mi régiónkban kevésbé népszerű funkció.

Amint élesedik a program, az Xbox One digitális boltját is leváltja majd, nem csak a következő generációs gépekre várható. Forradalmi változásnak nehezen nevezhető az újítás, inkább egy masszív finomításként jellemeznénk, különösen kiemelve a töltési idők mértékét és az animációkat. Mindenképpen ígéretes a projekt, főleg a jelenlegi, nehezen átlátható felület ismeretében.

Még több a témában...

HDR-ben a közelmúlt összes látványos trailere

Sinka Tamás

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Sinka Tamás

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat