Főoldal Játékok Kiszivárgott az átdolgozott Xbox Store, a Project Mercury
Játékok

Kiszivárgott az átdolgozott Xbox Store, a Project Mercury

Szebb, jobb, gyorsabb lesz az új vásárlói felület.

450

Egy frissen kiszivárgott videó alapján igazoltnak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint a Microsoft újragondolja a következő generáción az Xbox Storet. A Mercury kódnéven futó alkalmazás felülete az Xbox Insider Program keretein belül szivárgott ki, most pedig az orosz WinCommunity osztotta meg az eddig látott információkat.

A kezelőfelület nagyban hasonlít az Xbox One-on megszokott cserépszerű menüre, azonban apró, de fontos kényelmi tényezőkkel bővíti az eddig megszokott boltot. Előnézetet láthatunk a megtekintett játékokból, kívánságlistára helyezhetünk címeket, külön képernyőn olvashatjuk el a vásárlói véleményeket. Természetesen továbbra is elérhetjük majd a játékokon túl a filmes és sorozatos tartalmakat, egy helyre gyűjtve a streaming platformok kínálatait, illetve továbbra is vásárolhatunk hardvereket, bár ez a mi régiónkban kevésbé népszerű funkció.

Amint élesedik a program, az Xbox One digitális boltját is leváltja majd, nem csak a következő generációs gépekre várható. Forradalmi változásnak nehezen nevezhető az újítás, inkább egy masszív finomításként jellemeznénk, különösen kiemelve a töltési idők mértékét és az animációkat. Mindenképpen ígéretes a projekt, főleg a jelenlegi, nehezen átlátható felület ismeretében.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Xbox Games
Xbox

[Hivatalos] Xbox játékok érkeznek PlayStationre és Nintendo Switch-re

Négy megnem nevezett Xbox-játék érkezik a rivális konzolokra.