Főoldal Filmek Kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája: véletlenül a Tom és Jerry helyett ezt játszották az HBO Maxon
Filmek

Kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája: véletlenül a Tom és Jerry helyett ezt játszották az HBO Maxon

Óriásit bakizott az HBO Max.

475
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Hétfőn este egy banális hiba következtében kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői 4 órás film első órája az HBO Max streamingszolgáltatón. A szolgáltató megerősítette, hogy 10 nappal a világpremier előtt néhány előfizetőnél elérhetővé vált a film, akik csak a Tom és Jerry új alkotást szerették volna megnézni.

A nagy felfedés híre végigsöpört az interneten, elárasztották a közösségi médiát az erről szóló bejegyzések. Bár az HBO Max gyorsan reagált, s javították a hibát, azonban a The Hollywood Reporter megerősítette, hogy akik a Tom és Jerry rajzfilmet elindították, helyette a SnyderCut első óráit kapták. Később már nem volt elérhető a rendezői vágás.

Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatókönyvét Chris Terrio írta, Zack Snyder és Will Beall sztorijából, a DC karaktereinek, köztük Jerry Siegel és Joe Shuster Supermanjének felhasználásával. A film producere Charles Roven és Deborah Snyder, executive producerei: Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio és Ben Affleck.

Az Igazság Ligája rendezői változatot 4 órás változatban fogják bemutatni március 18-án az HBO Maxon és az HBO Go-n.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események