Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX hivatalos címe?

A Star Wars: Az utolsó Jedikben utalást kaptunk, hogy mi lesz J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX rész címe? 

A Star Wars: Az utolsó Jedikben utalást kaptunk, hogy mi lesz J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX rész címe?

Egyelőre még nem tudni, de az új hír felkeltette a rajongók érdeklődését, habár még nem kapott megerősítést a Lucasfilm vagy a Disney által, de pletykák szerint a stúdió még év vége előtt bemutatja az első előzetest a filmből, amiben van némi ráció. Ha valóban előzetest kapunk, akkor talán a filmcímről is lehull a lepel, amiről most született egy teória.

A Star Wars : Son of Darkness egy lehetséges filmcím lehet, amire egy névtelen forrás hívta fel figyelmünket, és elmondása szerint hiteles információ vannak, azonban ezt senki sem erősítette meg. A címre Snoke Legfőbb vezér tett utalást Az utolsó Jedikben, amikor Kylo Rennel beszélget a filmben:

Méltó tanítványom, a Sötétség gyermeke, Vader nagyúr törvényes örököse, a vívódást végleg felváltotta az elhatározás, a gyengeséget pedig az Erő. Fejezd be a képzésedet, és teljesítsd a sorsodat.

Sokan úgy gondolják, hogy a Star Wars: Son of Darkness cím mögöttes jelentéssel bír, s nemcsak Kylo Renre utalhat. Az egyik elmélet az, hogy talán Luke Skywalkerre vonatkozik, mivel ő Darth Vader fia. Egy másik elmélete alapján, Reynek és Ben Solonak közös gyereke születhet, ami valljuk be, elég nevetségesnek tűnik.

Mint ahogy a legtöbb pletyka esetén lenni szokott, nem hiteles forrásból származnak ezek a hírek, így kezeljük fenntartásokkal ezeket. Azonban ha valóban a Son of Darkness alcímet kapja J.J. Abrams filmje, akkor kiváló ötletek születhetnek belőle, amiből még Rian Johnson teljesen új trilógiája is részesülhet. A napokban a Disney marketing találkozójáról több információ is kiszivárgott, melyek között arról is hallani lehetett, hogy a Ren Lovagok visszatérnek a trilógia befejező részében. Abrams még Az ébredő Erőben mutatta be a Lovagokat, de Rian Johnson teljesen figyelmen kívül hagyta őket, de ha hihetünk a forrásnak, akkor Abrams szeretné lezárni őket is. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A Star Wars: Episode IX munkái jelenleg is zajlanak a Pinewood falai mögött J.J. Abrams direktor vezetésével, ahová nemrég Kevin Smith is ellátogatott, és csak dicsérni tudta a munkát. Reméljük, hogy Az utolsó Jedik felemás szereplése után méltó búcsút veszünk a Skywalker-saga utolsó epizódjától.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

A Top Gun: Maverick flashbackeket és első részes jeleneteket is tartalmaz

Next Article
Godzilla

Megérkezett a Godzilla: A szörnyek királya második előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!