Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX hivatalos címe?

A Star Wars: Az utolsó Jedikben utalást kaptunk, hogy mi lesz J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX rész címe? 

A Star Wars: Az utolsó Jedikben utalást kaptunk, hogy mi lesz J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX rész címe?

Egyelőre még nem tudni, de az új hír felkeltette a rajongók érdeklődését, habár még nem kapott megerősítést a Lucasfilm vagy a Disney által, de pletykák szerint a stúdió még év vége előtt bemutatja az első előzetest a filmből, amiben van némi ráció. Ha valóban előzetest kapunk, akkor talán a filmcímről is lehull a lepel, amiről most született egy teória.

A Star Wars : Son of Darkness egy lehetséges filmcím lehet, amire egy névtelen forrás hívta fel figyelmünket, és elmondása szerint hiteles információ vannak, azonban ezt senki sem erősítette meg. A címre Snoke Legfőbb vezér tett utalást Az utolsó Jedikben, amikor Kylo Rennel beszélget a filmben:

Méltó tanítványom, a Sötétség gyermeke, Vader nagyúr törvényes örököse, a vívódást végleg felváltotta az elhatározás, a gyengeséget pedig az Erő. Fejezd be a képzésedet, és teljesítsd a sorsodat.

Sokan úgy gondolják, hogy a Star Wars: Son of Darkness cím mögöttes jelentéssel bír, s nemcsak Kylo Renre utalhat. Az egyik elmélet az, hogy talán Luke Skywalkerre vonatkozik, mivel ő Darth Vader fia. Egy másik elmélete alapján, Reynek és Ben Solonak közös gyereke születhet, ami valljuk be, elég nevetségesnek tűnik.

Mint ahogy a legtöbb pletyka esetén lenni szokott, nem hiteles forrásból származnak ezek a hírek, így kezeljük fenntartásokkal ezeket. Azonban ha valóban a Son of Darkness alcímet kapja J.J. Abrams filmje, akkor kiváló ötletek születhetnek belőle, amiből még Rian Johnson teljesen új trilógiája is részesülhet. A napokban a Disney marketing találkozójáról több információ is kiszivárgott, melyek között arról is hallani lehetett, hogy a Ren Lovagok visszatérnek a trilógia befejező részében. Abrams még Az ébredő Erőben mutatta be a Lovagokat, de Rian Johnson teljesen figyelmen kívül hagyta őket, de ha hihetünk a forrásnak, akkor Abrams szeretné lezárni őket is.

A Star Wars: Episode IX munkái jelenleg is zajlanak a Pinewood falai mögött J.J. Abrams direktor vezetésével, ahová nemrég Kevin Smith is ellátogatott, és csak dicsérni tudta a munkát. Reméljük, hogy Az utolsó Jedik felemás szereplése után méltó búcsút veszünk a Skywalker-saga utolsó epizódjától.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Még több a témában...

Karl Urban a Skywalker kora vendégszerepéről is lehullt a lepel

Kévés Bence Mihály

Megmutatták Keri Russell Skywalker kora karakterének, Zorii Bliss korai terveit

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora után John Boyega köszöni, de nem kér többet a Star Wars univerzumból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat