Wide Screen
Image default
Játékok

Kiszivárgott a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ezúttal sem bírta ki a Ubisoft.

Sajnos mostanság nem nevezhető meglepőnek, hogy a Ubisoft friss bejelentései idő előtt kitudódnak. Sőt, lassan bravúrnak számítana, ha egy-egy cím titokban maradna a hivatalos prezentálásig. A ma esti Ubisoft Forward eseménytől vártuk a régóta pletykált Prince of Persia: The Sands of Time Remake bemutatását, azonban az orosz UPlay szolgáltatás lebuktatta a készülő projektet.

Az első jeleket a Ubisoft Instagram-fiókján szúrták ki a szemfüles felhasználók, ugyanis egy élő videó során látható volt a Prince of Persia: The Sands of Time logója egy háttérben kitűzött zászlón. Röviddel ezután az Amazon is listázta a PlayStation 4 és Xbox One változatokat, de ezek a tételek gyorsan törlésre is kerültek. A legbiztosabb pontnak azonban a UPlay oroszországi felületére kikerült adatlap tűnik. Itt egy pár másodperces teaser jelent meg a játék újrakevert változatáról, majd kicsivel később az itt látható kép is napvilágot látott.

Ezek után kétség sem fér a remake létezéséhez, de a hivatalos megerősítésre várnunk kell az esti gáláig. Reméljük, pár képsornál többet is mutat majd a játékból a francia stúdió.

Még több a témában...

Két okból is fájhat azoknak, akik PlayStation 5-re várták a 2018-as Spider-Man-játékot

Kévés Bence Mihály

Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Szarka Roland

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat