x
Close


Közelgő események

Filmek

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés stáblistája?

Úgy tűnik, hogy a Pókember: Hazatérés című film stáblistájának egy része kikerült az internetre.

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés stáblistája?
  • Publishedaugusztus 22, 2016

Úgy tűnik, hogy a Pókember: Hazatérés című film stáblistájának egy része kikerült az internetre.

Sok-sok érdekes kérdést vet fel a napokban kikerült stáblista, köztük meglepő nevekkel is találkozhatunk. Cikkünk spoiler részeket fog tartalmazni, így ha nem szeretnéd ezeket idő előtt megtudni, akkor egyszerűen csak görgess túl a cikken, és böngéssz más egyéb érdekes hírek után az oldalunkon.

Az idei Comic-Con-on Jon Watts rendező egy interjúban már megerősített négy karaktert, akikkel találkozni fogunk a Hazatérésben. A filmről kiderült, hogy Tony Revolori fogja játszani Flash-t, és Zendaya lehet hogy Michelle-t fogja majd alakítani – azóta jelentek meg olyan pletykák is, hogy ez csak egy álszerep, és valójában Mary Jane-t, Peter Parker egyik szerelmét fogja alakítani -, Jacob Batalon Ned Leeds-t, Liz Allan pedig Laura Harrier-t. Ismerjük Tom Holland (Peter Parker/Pókember), Robert Downey Jr. (Tony Stark/Vasember), és Marisa Tomei (May néni) szerepeket, sajnos a többi szereplőről semmit sem tudunk. Hétvégén azonban egy lista látott napvilágot az interneten, ami több karakterről is lerántja a leplet.

A karakterek nevei először a Twitter-en tűntek fel, méghozzá egy olyan fiókon, ami az Atlanta Filming-hez köthető. Amilyen gyorsan csak tudták, a képet töröltette a Marvel, de azóta több más helyen is olvasható a lista. Természetesen nem tudni, hogy honnan származik a lista, és mennyire hitelesek az információk, bár az említett Twitter-fiók számtalan képet és hírt osztott már meg követőivel a filmről. Több kérdés is felmerülhet ezek után a filmmel kapcsolatban. A listán Angourie Rice neve is olvasható, aki a hírek szerint Betty Brandt-et fogja játszani, aki lehet hogy Betty Brant akar lenni, vagy nem – csak Betty Brant nevezetű Marvel karakter létezett eddig.

Betty Brant nevét először a múlt hónapban dobták be, hogy esetleg kinéz neki is egy szerep a filmben. Betty, Peter Parker egy szerelmét alakítja a filmben, aki a képregények egy pontján vonzódott Parkerhez, de végül is Ned Leeds-hez ment feleségül. Jacob Batalon fogja játszani Ned Leeds-et a lista szerint. Betty Brant-et először Elizabeth Banks játszotta el még 2002-ban, az első Sam Raimi-féle Pókember-filmben. Mivel a karakter nevét máshogy írják, mint a képregényekben, nem vagyunk biztosak benne, hogy az igazi Betty Brant-ról van szó.

A szereplőlista is rámutatott, hogy Laura Harrier lesz Lis Allan a filmben, és hogy Bokeem Woodbine – kinek szerepét soha nem erősítették meg – Herman Schultz-ot fogja életre kelteni, más nevén Shocker-t. Egy másik igazi csemege a listán, hogy Kenneth Choi is benne lesz Pókember rebootban, méghozzá Principal Morita-t fogja előadni, aki az előző Marvel karakter unokája lehet. Ha Morita tanult Peter Parker alteregójáról, vagyis Pókemberről, akkor ott lesznek még érdekes történetek az igazgató és diákja között.

A castingliszten Zendaya neve mellett Michelle név olvasható, ami ellentmondás a múltkor megjelent pletykákkal, miszerint Mary Jane Watson-t fogja alakítani, és az egész csak elterelés volt. Egyik hírt sem erősítették meg, továbbra sem lehetünk biztosak benne, hogy Michelle-t fogja alakítani a vásznon majd. Meg kell várnunk, hogy a Marvel, vagy a Sony visszaigazolást adjon Zendaya szerepéről.

További nevek, akikkel a lista alján találkozhatunk vélhetően a Midtown-i iskola Tudományi és Technológia Kar dolgozói lehetnek. A Comic-Con-i felvételek alapján kiderült, hogy Martin Starr egy tanárt fog játszani majd, és a neve mellett Mr. Harrington szerepel a listán. További dolgozók Selenis Leyva (Ms. Warren), Hannibal Buress (Wilson edző) és Tunde Abebimpe (Mr. Cobwell énekes), továbbá Abraham Attah, Tiffany Espensen, Ethan Dizion, Isabella Amara, Jorge David Lendeborg Jr., Chris Berry és Michael Barbieri. Ez csak töredéke annak a listának, amivel a film végén majd találkozni fogunk, hiszen Michael Keaton, Donald Glover, Michael Mando, J.J. Totah és a frissen szerződött Michael Chernus neve olvasható lesz.

Egyre több mindent lehet hallani az új Pókember-filmről, és árgus szemekkel figyeljük, hogy mely hírek válnak igazzá.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.