Főoldal Filmek Ki fogja játszani Mary Jane-t a Pókember: Hazatérésben?
Filmek

Ki fogja játszani Mary Jane-t a Pókember: Hazatérésben?

A legfrissebb hírek szerint, Zendaya fogja játszani Pókember szerelmét a Marvel és Sony közös filmjében.

157

A legfrissebb hírek szerint, Zendaya fogja játszani Pókember szerelmét a Marvel és Sony közös filmjében.

Még mielőtt elkezdődött volna a Pókember: Hazatérés című film forgatása, tudtuk, hogy a főszerepet leosztották Tom Holland-nek, ő lesz a fiatal Pókember, azaz Peter Parker. És Marisa Tomei alakítja majd a jóval fiatalabb May nénit – Az Amerika kapitány: Polgárháború részben már találkozhattunk vele -, és a sármőr Tony Stark, más néven Vasember, is szerepet kap a filmben, s még további szuperhősök is csatlakoznak a stábhoz, de ezekről még nem hallani. A Comic-Con alatt további karaktereket erősítettek meg a filmben. Jon Watts rendező nyáron elárulta, hogy a filmben feltűnik majd Flash Thompson (Tony Revolori), Zendaya (Michelle), Ned (Jacob Balalon) és Liz (Laura Harrier) is. Ha hinni lehet a legfrissebb pletykának, akkor úgy tűnik, hogy a rendező megpróbálja/próbálta elrejteni Zendaya színésznő valós szerepét a filmben.

A The Wrap arról számolt be, hogy Zendaya lehet a következő Mary Jane. Ezt sem a Marvel, sem a Sony Pictures nem erősítette meg, és elég valószínűtlen, hogy bármiféle hírt megerősítenek majd a napokban. A jövő év elején érkező első előzetes magyarázattal szolgálhat majd, és a karakter kilétéről is leránthatja a leplet, vagy ahogy ismerjük már a Marvel-t, lehet, hogy olyan titokzatos trailert vágnak össze, amiből nem lehet kibogarászni semmit sem.

Egyre többen gondolják, hogy Zendaya karaktere (Michelle) csak egy csel volt a stúdió részéről, és a rajongókat próbálták megtéveszteni, ám egyesek hisznek még mindig benne, hogy a karakter valójában Michelle Gonzales lesz. Az előbbi feltevés oldalára billentheti a mérleg nyelvét az is, hogy a képregényekből eddig az derült ki, hogy a két fél, Michelle és Parker csak jóval idősebb, felnőtt korukban találkoztak egymással először.

További casting hírek is megjelentek, miszerint Angourie Rice fogja alakítani a filmben Gwen Stacy-t, Peter Parker másik nagy szerelmét a képregényből. Ezek csak pletykák, nem megerősített hírek, várjuk a Marvel mit lép erre. Bátor, és merész húzás lenne a stúdió részéről, ha a Sam Raimi-féle Pókember 3 után ennyi karaktert zsúfolnak 120 percbe – voltak gonoszok és jók is egyaránt, de ettől élvezhetetlen lett a film, nem tudtak kibontakozni a képregényfigurák.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival lógott Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...