Főoldal Sorozatok Kiszivárgott a Netflix Kaptár-sorozatának szinopszisa
Sorozatok

Kiszivárgott a Netflix Kaptár-sorozatának szinopszisa

A Netflix gyártású Kaptár-sorozat hamarosan bemutatásra kerülhet a világ legnagyobb streamingszolgáltatóján.

791
Resident Evil

A Netflix gyártású Kaptár-sorozat hamarosan bemutatásra kerülhet a világ legnagyobb streamingszolgáltatóján.

Még a tavalyi évben robbant a hír, hogy a Netflixen sorozat formájában éledhet újra a Kaptár franchise a filmes vonal után. Eddig hivatalos forrásból nem kaptunk frissítést a projektről, most azonban porszem kerülhetett a gépezetbe, mert valamiféle hiba következtében a széria néhány mondatos leírása még ha rövid időre is, de kikerült a streamingszolgáltató médiacenterébe.

A baklövést hamar orvosolták, igyekeztek gyorsan eltüntetni a nyomokat, ám még így sem voltak elég gyorsak, hiszen a szemfüles rajongók ezúttal is megörökítették a szinopszist, amely az alábbit tartalmazta a Resident Evil-sorozatról:

Clearfield városát hosszú ideje fenyegetik szörnyek, 26 esztendővel a T-Vírus felfedezése után a sötét titkok kezdenek a felszínre kerülni.

A rajongók nemcsak a készülő szériának örülhetnek, hiszen a nagysikerű Resident Evil 2 remake után hamarosan egy másik régi klasszikus is feldolgozást kap, érkezik a Resident Evil 3: Nemesis, illetve pletykálnak egy esetleges Resident Evil 8-ról is.

Az első Kaptár-film 2002-ben látott napvilágot, Paul W. S. rendezésében, Milla Jovovich főszereplésével, majd kifulladásig sorozatosan öt másik részt mutattak még be, a legutóbbi darab 2016-ban került a mozikba a Kaptár – Utolsó fejezet címen.

Akadnak tehát izgalmas hírek a franchise-zal kapcsolatban. Szerintetek képes lehet ez az univerzum a megújulásra?

Resident Evil
Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események