Wide Screen
Image default
Sorozatok

Resident Evil sorozatot készít a Netflix

Miközben tervben van a Resident Evil mozis rebootja, addig a Netflix lecsapott a sorozat jogára, és már javában dolgozik a projekten.

Mint ahogy azt tavaly megtudtuk, a Resident Evil, vagy ha jobban tetszik, A Kaptár mostani felállással nem kap újabb részt, helyette reboot formájában tér vissza a jövőben a mozikba. A bejelentéstől eltekintve nem kaptunk több infót a projektről, de jelenleg is dolgoznak az új filmen. De az elmúlt napok fő témája nem is ez volt, hanem a Capcom legnépszerűbb videojátéka, hiszen megérkeztek az első teszteredmények a Resident Evil 2 2019-es kiadásáról, és ezzel együtt más dolgot is megtudtunk a franchise jövőjéről, hiszen a mozivászon mellett a világ legnépszerűbb streamingszolgáltatása is dolgozik egy Resident Evil projekten.

A Deadline értesülései szerint, a Constantin Film stúdió a Netflix streamingszolgáltatóval közösen egy Resident Evil tévésorozaton dolgozik, amivel szeretnék kibővíteni az univerzumot és mélyebben elmerülni ebben a poszt-apokaliptikus-zombis világban. Alapvetően azt várjuk a sorozattól, hogy hű maradjon a videojátékok stílusához, azaz egy valódi túlélő-horror sorozatot lássunk. A sorozat célja ezek mellet az is, hogy feltárja az Umbrella Corporation vállalat sötét belső működését és a T-vírus miatt kis híján kipusztult Földet.

A tervezés korai szakaszát éljük még, konkrétumokkal nem tudtak szolgálni a sorozatról, ami remekül mutat, hogy jelenleg is keresik a megfelelő showrunnert a feladatra, aki felügyeli a munkákat.

Resident Evil 2

Még több a témában...

Az 50 legjobb sorozat Netflix-en

Orosz Ferenc

KRITIKA: Stranger Things

Plesovszki Nándor

A szépség és a szörnyeteg írója készít szkriptet a Bright-folytatáshoz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább