Főoldal Játékok Kiszivárgott 30 perc játékmenet az Assassin’s Creed Valhalláról
Játékok

Kiszivárgott 30 perc játékmenet az Assassin’s Creed Valhalláról

Viking küzdelem fél órában.

651
AC Valhalla

Manapság már szinte elvárható egy nagyobb sajtórendezvény után, vagy egy prominens bejelentés előtt, hogy felvételek szivárognak ki. Természetesen érzékeny információk, eddig nem látott aspektusok láttak napvilágot az új Assassin’s Creedről is. Természetesen a kiadó Ubisoft tűzzel-vassal próbálja eltüntetni a videómegosztókról, így nem is linkelünk nektek konkrét videót, hiszen úgysem ér meg pár óránál többet egyik sem. Akit viszont érdekel, egy gyors Google kereséssel megnézheti a hőn áhított képkockákat.

AC Valhalla Roar

A 30 perces gameplay videóról azért jegyezzük meg hogy fejlesztés alatti anyagot ábrázol, tehát minőségében bőven változhat, ahogy a Ubisoftot ismerjük teheti ezt akár negatív irányba is. A videóban, a főszereplő Eivor kalandozik egy ló nyergében, majd megszáll egy kisebb hadsereg által uralt erődítményt. Nehéz nem észre venni a grafikai megvalósításban és úgy átlagosan az egész cuccban egy kis Witcher 3 áthallást. De reméljük ez a véletlenszerű hasonlóság csak előnyére válik a játéknak. Bízunk benne, hogy többet is megtudhatunk a viking kalandról a július 12-én tartandó, Ubisoft Forward eseményen. Megjelenésre valamikor ez év végén számíthatunk PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia és PC platformokra.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események