Főoldal Játékok Kiszivárgott 30 perc játékmenet az Assassin’s Creed Valhalláról
Játékok

Kiszivárgott 30 perc játékmenet az Assassin’s Creed Valhalláról

Viking küzdelem fél órában.

193

Manapság már szinte elvárható egy nagyobb sajtórendezvény után, vagy egy prominens bejelentés előtt, hogy felvételek szivárognak ki. Természetesen érzékeny információk, eddig nem látott aspektusok láttak napvilágot az új Assassin’s Creedről is. Természetesen a kiadó Ubisoft tűzzel-vassal próbálja eltüntetni a videómegosztókról, így nem is linkelünk nektek konkrét videót, hiszen úgysem ér meg pár óránál többet egyik sem. Akit viszont érdekel, egy gyors Google kereséssel megnézheti a hőn áhított képkockákat.

A 30 perces gameplay videóról azért jegyezzük meg hogy fejlesztés alatti anyagot ábrázol, tehát minőségében bőven változhat, ahogy a Ubisoftot ismerjük teheti ezt akár negatív irányba is. A videóban, a főszereplő Eivor kalandozik egy ló nyergében, majd megszáll egy kisebb hadsereg által uralt erődítményt. Nehéz nem észre venni a grafikai megvalósításban és úgy átlagosan az egész cuccban egy kis Witcher 3 áthallást. De reméljük ez a véletlenszerű hasonlóság csak előnyére válik a játéknak. Bízunk benne, hogy többet is megtudhatunk a viking kalandról a július 12-én tartandó, Ubisoft Forward eseményen. Megjelenésre valamikor ez év végén számíthatunk PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia és PC platformokra.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

God of War Ragnarök
Játékok

Ingyenes DLC-t kap a God of War Ragnarök

Decemberben Valhalla címen egy epilógus történetben visszatér Kratos.

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.