x
Close


Közelgő események

Játékok

Kínába kalauzol a Hitman 3 új előzetese

Lopakodás neonfényben.

Kínába kalauzol a Hitman 3 új előzetese
  • Publishednovember 25, 2020

A Square Enix Ltd. és az IO Interactive lerántotta a leplet a Hitman 3 egyik új helyszínéről Chongqingről. A kínai közlekedési csomópont esős, neonfényben úszó, üzletekkel és ételstandokkal teli, zsúfolt utcáira invitálja a 47-es ügynököt – számos titkot rejtve. Chongqing emellett az a helyszín, ami bemutatja a játék technológiájának fejlesztéseit és finomításait.
 
Az IO Interactive saját Glacier motorja által életre keltett epizód jobban fog kinézni, hangzani és futni, mint valaha, a fények, a tükröződések, az animációk és az MI fejlesztéseinek köszönhetően. Chongqing emellett teljes vízeffektusokat is tartalmazni fog olyan részletekkel, mint a 47-es ügynökön koppanó vízcseppek és az azok nyomán benedvesedő ruhája, ami újabb mélységet ad az élménynek.

Az újgenerációs konzolokon a Hitman 3 4K felbontásban és 60 FPS-sel fog futni HDR támogatással. A legújabb ’Under the Hood’ előzetes gördülékeny játékmenet pillanatokkal vegyítve mutatja be a vadonatúj helyszínt. Valamint az interakciós animációk és az MI finomításait, illetve a Glacier tömegtechnológiáját, ami egyszerre akár 300 NPC megjelenítésére képes egy helyszínen.
 
A játékosok továbbá a trilógia korábbi részeinek pályáit is átimportálhatják majd a játékba, ezzel több, mint 20 helyszínt hozva egy tető alá. A Hitman 3 keretében bemutatkozó minden renderelési, animációs és MI fejlesztés mind a három játékon keresztül élvezhető. Így a Hitman 3 a tökéletes hely a teljes World of Assassination trilógia átélésére.
 
A Hitman 3 2021. január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.