Főoldal Játékok Kilenc percen át nézhető az Observer: System Redux
Játékok

Kilenc percen át nézhető az Observer: System Redux

Szebb, sötétebb, ijesztőbb.

447

A Bloober Team fejlesztőiről talán először a Layers of Fear című horrorjáték juthat eszünkbe, azonban a csapat másik nagy projektje, a 2017-ben megjelent Observer is említésre méltó. A kritikusok szerették, egy nem túl népes, de hűséges rajongótábor szintén, bár arra talán még ők sem számítottak, hogy mindössze három évvel később egy remake kerül majd szóba. Pedig ez a helyzet, az IGN’s Summer of Gaming 2020 eseményen végre gameplayt láthattunk az Observer: System Reduxból. A játék ahogy arról már beszámoltunk egy újragondolt kiadás, ami már a következő generációt célozza meg.

A történet során Dan, a detektív bőrébe bújhatunk, aki a jövőbeli technológiát kihasználva, mások elméjébe férkőzve gyűjt bizonyítékokat. Az eredeti játék egy kifejezetten érdekes, nyomasztó cyberpunk horror volt, és a lenti videóban látottak alapján a hangulatra ezúttal sem lesz majd panasz.

A bő kilenc perces anyagot fejlesztői kommentár is kíséri. Hallhatunk a játékmenetet érintő újdonságokról, megfigyelhetjük a felújított, következő generációs szinten mozgó grafikát, és részleteket hallhatunk az új megoldandó ügyekről, a bővített történetszálakról is. Érdemes végignézni, nagyon ígéretes a projekt.

A megjelenés dátuma ismeretlen, az viszont biztos, hogy PlayStation 5 és Xbox Series X platformokra érkezik, várhatóan az év végi ünnepi szezon környékén.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.