Wide Screen
Image default
Játékok

Kilenc percen át nézhető az Observer: System Redux

Szebb, sötétebb, ijesztőbb.

A Bloober Team fejlesztőiről talán először a Layers of Fear című horrorjáték juthat eszünkbe, azonban a csapat másik nagy projektje, a 2017-ben megjelent Observer is említésre méltó. A kritikusok szerették, egy nem túl népes, de hűséges rajongótábor szintén, bár arra talán még ők sem számítottak, hogy mindössze három évvel később egy remake kerül majd szóba. Pedig ez a helyzet, az IGN’s Summer of Gaming 2020 eseményen végre gameplayt láthattunk az Observer: System Reduxból. A játék ahogy arról már beszámoltunk egy újragondolt kiadás, ami már a következő generációt célozza meg.

A történet során Dan, a detektív bőrébe bújhatunk, aki a jövőbeli technológiát kihasználva, mások elméjébe férkőzve gyűjt bizonyítékokat. Az eredeti játék egy kifejezetten érdekes, nyomasztó cyberpunk horror volt, és a lenti videóban látottak alapján a hangulatra ezúttal sem lesz majd panasz.

A bő kilenc perces anyagot fejlesztői kommentár is kíséri. Hallhatunk a játékmenetet érintő újdonságokról, megfigyelhetjük a felújított, következő generációs szinten mozgó grafikát, és részleteket hallhatunk az új megoldandó ügyekről, a bővített történetszálakról is. Érdemes végignézni, nagyon ígéretes a projekt.

A megjelenés dátuma ismeretlen, az viszont biztos, hogy PlayStation 5 és Xbox Series X platformokra érkezik, várhatóan az év végi ünnepi szezon környékén.

Még több a témában...

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Szarka Roland

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat