Főoldal BREAKING Kikockáztunk egy Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spoiler képet
BREAKINGFilmek

Kikockáztunk egy Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spoiler képet

Már nagyon várjuk a decembert, hogy beülhessünk az első Star Wars antológia filmre. Ez lesz az első a Star Wars történetében, mely nem a Skywalker családról fog szólni. VÉGRE!!!

797

Már nagyon várjuk a decembert, hogy beülhessünk az első Star Wars antológia filmre. Ez lesz az első a Star Wars történetében, mely nem a Skywalker családról fog szólni. VÉGRE!!!

Még nem tudni, nagy titok övezi, hogy Darth Vader (Anakin Skywalker) szerepet kap-e a filmben, több utaló jel is volt rá, hogy igen. Többen látni vélték, amint a régi, eredeti Darth Vader jelmezt lemásolták, tökéles kópiát csináltak. Felmerülhet a kérdés, minek készítenék el a forgatás alatt, ha nem szerepelne benne.

A Star Wars Celebration Europe rendezvényen tűnt fel egy kép, amit kimondottan az idén érkező Rogue One: A Star Wars Story-hoz, illetve a jövőre érkező Episode VIII-hoz rajzoltak. A képen több részlet is megtalálható, erősen spoiler veszély van!

A kép felső részén a 8. rész szereplői láthatóak, alatta pedig a Rogue One hősök. Fegyveres formában is feltűnik a Rogue One gonosza. Ben Mendelsohn által alakított Director Krennic gonosztevőt már sokszor láttuk fehér öltözetben, de fegyverrel még nem mutatkozott be. A képekből megtudtuk, hogy a tengerparti rohamosztagosokat Shoretroopernek, a fekete katonákat Darth Troopereknek és a tengerparti lépegetőket AT-ACT-knek nevezik a filmben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?

A Mandalóri
Filmek

Premierdátumot kapott A Mandalóri és Grogu mozifilmje

A Disney kitűzte az időpontokat, mikor mutatják be az új Star Wars-filmeket,...