Trónok harca

Kiderült, mikortól forog a Trónok harca előzménysorozata

Nemsokára láthatjuk a szériát.

A 2000-es évek közepén két ambiciózus producer, David Benioff és D.B. Weiss azzal a céllal kereste fel George R.R. Martint, hogy sorozatot készítsenek az író akkor már fantasyrajongók körében igen népszerű regényfolyamából, a Trónok harcából. Korábban filmes adaptációról volt szó, azonban az túl sok kompromisszummal járt volna, Benioffék viszont meggyőzték Martint, így elkészülhetett a sorozat első pilotja. Ami állítólag annyira rosszul sikerült, hogy az egész projekt sorsa megkérdőjeleződött, így gyakorlatilag nulláról kezdték újra az építkezést, többek között lecserélték majdnem a teljes szereplőgárdát.

2011-ben aztán elindult a sorozat, mely évadról-évadra egyre népszerűbb lett, az utolsó szezonok már egyértelműen uralták az egész tévés piacot. Bár a befejezés nem sikerült a legfényesebben, az HBO mindenképpen szeretné tágítani az univerzumot. A Bloodmoon munkacímet viselő, Naomi Watts főszereplésével készülő spin-offot végül elkaszálták (ezt egyébként George R.R. Martin nehezményezte is, mert szerinte az tényleg markánsan más lehetett volna, mint a fősorozat, s nem biztonsági játék), de a House of Dragon rögtön megkapta a tízrészes berendelést.

Most pedig az is kiderült, hogy 2021-től forog a széria, ami azt jelenti, hogy minden bizonnyal az HBO fogja tudni tartani az eredeti ütemtervet, és 2022-ben láthatjuk majd a sorozat első tíz részét. Ami már biztos, hogy Paddy Considine fogja játszani az egyik legfontosabb karaktert, Viserys Targaryent. Ráadásul, az első képeket is megkaptuk, némileg szemügyre vehetjük tehát a képi koncepciót.

A sorozat tehát 2022-ben jön a képernyőre.

Total
1
Shares
Previous Article
Sólyomszem

Hat új szereplővel bővült a Sólyomszem Disney+ sorozat, Vera Farminga, Tony Dalton és Florence Pugh is csatlakozott

Next Article
Logan - Farkas

Dafne Keen megerősítette, hogy tényleg tervben volt az X-23 spin-off

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!