Főoldal Filmek Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Shazam! Az istenek haragja
Filmek

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Shazam! Az istenek haragja

Egy hajszállal, de rövidebb lesz a folytatás, mint a Shazam! volt.

148
Shazam! Az istenek haragja

A Shazam! Az istenek haragja rendezője, David F. Sandberg nemrég bejelentette, hogy teljesen elkészültek a film utómunkájával, arra várnak csak, hogy 2023 tavaszán bemutassák a nagyérdeműnek. A folytatás első előzetesét a Las Vegas-i CinemaConon láttuk, de a közönségnek szánt trailer csak júliusban a San Diego-i Comic-Conon debütált, és a következő hetekben várható egy újabb előzetes.

A One Take News értesülése szerint a Shazam! Az istenek haragja pontosan két óra tíz percig tart, ami két perccel rövidebb, mint az első Shazam!. A játékidők tekintetében az egyik leghitelesebb forrásnak számít az oldal, hiszen korábban olyan filmek játékidejét jelentették be a hivatalos leleplezés előtt, mint például a Sonic, a sündisznó 2. vagy a Jurassic World: Világuralom.

A Shazam! folytatásának a forgatása még 2021 augusztusában befejezték, és eredetileg idén karácsonykor került volna a mozikba, de a Warner Bros. Discovery sok variálása után 2023-ra halasztotta a premiert. A Shazam! Az istenek haragja mellett másik két film bemutatóját is hátrább tolták a naptárban, jövőre érkezik a várva várt Flash és az Aquaman és az elveszett királyság is. Az említett három film mellett a Kék Bogár lesz az utolsó olyan projekt, amit még Walter Hamada, a DC Films korábbi elnöke felügyelt.

A múlt hónapban a Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy Walter Hamada helyét James Gunn és Peter Safran veszi át, és a duó felügyeli ezentúl a DC filmes, televíziós és animációs projektjeit. Egy új korszak vette kezdetét, létrehoztak egy új stúdiót is DC Studios néven. Gunn és Safran lassan egy hónapja hogy munkába állt, és jelenleg a DC Univerzum többéves tervén dolgoznak. A Warner Bros. Discovery elnöke korábban már kijelentette, hogy szeretne egy legalább 10 éves tervet látni az asztalon. Ezen dolgozik most Gunn és Safran, de bejelentésre még hónapokat kell várni, s valószínűleg nem is egyben fogják prezentálni a terveket, csak a főbb projekteket fogják nyilvánosságra hozni, a többit pedig menet közben.

A Shazam! Az istenek haragja című filmet rendezte David F. Sandberg Henry Gayden és Chris Morgan forgatókönyve alapján. Főszerepben Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Ross Butler, Meagan Good, D.J. Cotrona, Grace Caroline Currey, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Marta Millans, Cooper Andrews, Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Lucy Liu és Helen Mirren.

A filmet 2023. március 17-én mutatják be a mozikban.

Shazam! Az istenek haragja
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A galaxis őrzői vol. 3.
BREAKINGFilmek

A galaxis őrzői kedvenc színésze játssza Maxwell Lordot James Gunn DC Univerzumában

Maxwell Lordot legutóbb Pedro Pascal játszotta a Wonder Woman 1984-ben.

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.