Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy mikortól lövik a Rambo 5.-öt

Sylvester Stallone megerősítette a Rambo 5.-öt és már azt is tudjuk, hogy mikor kezdik forgatni az új részt.

A Screen Daily forrásai megtudták, hogy a Millennium Films stúdió a héten megrendezésre kerülő Cannes-i Filmfesztiválon fogja hivatalosan is bejelenteni a Rambo franchise ötödik részét. De a lap azt is tudni véli, hogy a Rambo 5. forgatása idén szeptemberben veszi kezdetét Londonban, Bulgáriában és a Kanári-szigeteken. A film rendezői székébe Sylvester Stallonét ültetik, aki nem mellesleg visszatér a film főszerepében.

A Screen Internation oldal múltkor már kiderítette, hogy Stallone nem pusztán főszerepet vállal a Rambo 5.-ben, de ő maga fogja filmre venni azt. De ezt a hírt egyelőre nem erősítette meg senki. A lap forrásai azt is kiderítették, hogy Stallone már dolgozik a film forgatókönyvén, és a történet központi rugója Rambo egyik barátjának lánya elrablása lesz. A Deadline azzal egészítette ki a sztorit, hogy Rambo egy mexikói farmon dolgozik, de mikor átlépi az amerikai-mexikói határt a lány megmentéséért, gyorsan szembe találja magát Mexikó legnagyobb és legerőszakosabb drogkartelljével.

Még több a témában...

KRITIKA: Szupercella 3: Az ördögverem

Kévés Bence Mihály

John Rambo, aki az ötödik rész kedvéért cowboynak öltözött

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a Rambo: Last Blood

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább