Pókember

Kiderült, hogy mikor mutatják be az Oscar-díjas Pókember: Irány a Pókverzum! folytatását

Ahogy az várható volt, a Sony Pictures nem húzta sokáig, hogy bejelentsék a Pókember: Irány a Pókverzum! második részét.

Ahogy az várható volt, a Sony Pictures nem húzta sokáig, hogy bejelentsék a Pókember: Irány a Pókverzum! második részét.

A Pókember rajongók örülhetnek, mert nem elég, hogy a Tom Holland-féle Pókembert visszaengedték a Marvel Moziverzumba, a stúdió most bejelentette a nagysikerű és Oscar-díjat is nyert Pókember: Irány a Pókverzum! animációs rajzfilm folytatását. Eddig is lehetett olvasni a folytatásról, de a Sony csak most látta idejét, hogy megerősítsék, és elárulják, hogy 2022. április 8-án kerül mozikba a második rész.

A kritikusok körében nagy slágernek számított a Lucasfilmtől kirúgott Chris Miller és Phil Lord producer páros munkája, bár fontos leszögezni, hogy a film olyan nagy mértékben nem robbantott kasszát a mozikban, de az aranyszobor sikere után borítékolható volt a következő rész. Fogalmunk sincs, hogy milyen történettel állnak elő, de a Pókember különböző alakjai (Miles, Peter, Gwen, Porker, Noir és Peni) a más és más dimenziókból biztosan visszatérnek majd az új részben, esetleg még a stáblista végén felbukkanó Miguel O’Hara (Oscar Isaac) is szerepet kaphat.

A produceri feladatokat ezúttal is Miller és Lord látják el, azt azonban nem tudtuk meg a stúdiótól, hogy Bob Persichetti, Peter Ramsey és Rodney Rotham trió foglal-e ismét helyet a rendezői székben.

Pókember: Irány a Pókverzum
Total
7
Shares
Previous Article

Mennyire bírod az extrém dolgokat?

Next Article

Gameplay részlet érkezett a Blacksad: Under the Skinből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!