Kiderült, hogy ki lesz a Joker-film főgonosza?

Egy a napokban kiderült casting hír könnyen meglehet, hogy elárulta nekünk a Joker-film valódi gonosztevőjét.

Egy a napokban kiderült casting hír könnyen meglehet, hogy elárulta nekünk a Joker-film valódi gonosztevőjét.

Néhány napja jelent meg egy cikk, amelyben arról számoltak be, egy 60-as éveiben járó világsztárt keresnek, akit Mr. Warnernek hívnak, és úgy jellemezték a karaktert, mint egy rendkívül sikeres New York-i üzletembert, és nem mellesleg polgármesteri múlttal is bír. A rajongók úgy gondolják, hogy a Mr. Warner csak álneve Rupert Thorne karakternek, aki egy megbukott polgármester és a maffia vezetője. A karakter számtalan alkalommal feltűnt már a Batman képregényekben, most pedig mindenki remény megvan arra, hogy a moziban is bemutatkozzon.

Thornenal egyszer már majdnem találkoztunk a vásznon, mégpedig a Tim Burton-féle Batmanben, de abban a filmben csak egy rövid utalást kapott a bűnözői nagyfőnök, most viszont egy főszerepet kaphat Martin Scorsese keze alatt készülő Joker-filmben.

Martin Scorsese filmje a ’80-as években játszódik majd, a helyszínül pedig mi más szolgálhatna, mint Gotham City. A filmet egyébként Todd Phillips készíti, ami egy teljesen önálló rész lesz, tehát nem abban az univerzumban játszódik, amelyben Az Igazság Ligája vagy az Aquaman. A történetről keveset tudunk, Scorsese annyit árult el, hogy Todd Phillips és Scott Silver forgatókönyve a bűnöző bohócra fókuszál majd, vagyis azt látjuk majd, hogy a komikusból miként vált a DC egyik legismertebb és legőrültebb karaktere, Joker.

A Warner Bros. az elmúlt héten azt is bejelentette, hogy Joker néven és 2019. október 4-én érkezik a spin-off.

Total
10
Shares
Previous Article
Joss Whedon

Joss Whedon imádta a Bosszúállók: Végtelen háborút

Next Article

A Fox kukázza a Sötét Főnix és az Új Mutánsok filmeket?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!