Főoldal Filmek Kiderült, hány százalékban fog a jelenben és a múltban játszódni az Örökkévalók
Filmek

Kiderült, hány százalékban fog a jelenben és a múltban játszódni az Örökkévalók

167
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Az Örökkévalók nem pusztán a Bosszúállók: Végjáték utáni időket dolgozza fel a filmvásznon, hogy mi történt volna, ha ezek az isteni lények beavatkoztak volna az univerzumot fenyegető eseményekbe, de ahogy korábban hallottunk, lesznek bizonyos cselekményszálak, amelyek a múltban fognak játszódik. Az Oscar-díjas Chloé Zhano rendező filmje egyszerre két idősíkon fog játszódik, és már azt is tudjuk, hogy milyen arányban látunk elemeket a múltból.

A ComicBook még 2020 januárjában a film forgatásán tett látogatása során megtudta, hogy a képregényfilm mikor játszódik a Marvel Moziverzum idővonalán. A film producere szerint picit bonyolult időben elhelyezni a filmet.

Párhuzamos lehet [a Pókember: Idegenben eseményeivel]. Ismétlem, ők egy kicsit más rendszer alapján működnek. Bár a Pókember: Idegenben ironikus módon Londonban játszódik, szóval ez egyfajta meghatározatlan idő. Azt akarom ezzel mondani, nem hinném, hogy évek teltek el. Az Örökkévalók történelem számos helyszínén fog játszódni, köztük az MCU mai Londonjában is.

Nate Moore
Örökkévalók

A Marvel egyik leghatalmasabb hőseit és gonosz testvéreit fogja bemutatni a film egy több mint 7000 évet átívelő történet formájában. Nate Moore producer úgy fogalmazott, hogy a film becslése szerint 60%-ban fog a jelenben és 40%-ban a múltban játszódni.

Tehát ez egy nagy kozmikus őrült film lesz, amely a Földön játszódik 7000 éven keresztül. [A Bosszúállók: Végjáték eseményei] nem közvetlenül lesznek hatással a filmre, bár az Örökkévalók tisztában vannak, hogy mi történt a Végjátékban és mi történt Thanosszal, és úgymond hallhatjuk a véleményüket arról, mi történt, és hogy miért nem vettek részt ebben a harcban. Szóval a Végjáték utáni világban vagyunk, de történetmesélés szempontjából nem közvetlenül ott veszi fel a fonalat.

Bár a Bosszúállók hősei közül sokan jelen vannak ebben az idősíkban, mint például a Pókember, a Doctor Strange vagy a Marvel Kapitány, azonban Moore szerint a rajongók ne számítsanak arra, hogy a felsorolt a hősök közül szerepelni fognak az Örökkévalókban, mivel a film már így is 10 hőssel büszkélkedik.

Ezek a karakterek az összes olyan filmben jelen voltak, amelyeket szerettünk, és bizonyos fokig ismerjük ezeket a karaktereket. Tehát van egy olyan elképzelés, hogy újra kontextusba helyez néhány karaktert. De ismétlem, hogy bizonyos tekintetben önálló lesz [a film].

Bár az Örökkévalók évezredek óta közöttünk élnek, eddig nem fedték fel magukat, de erre a kérdés majd a filmben kitérnek. Chloé Zhao rendező csak annyit árult el, hogy az Örökkévalók csak akkor avatkozhatnak be a harcokba, ha Deviánsok ellen küzdenek. Röviden ezért nem láttuk az Örökkévalók a Thanos elleni harcban.

Az Örökkévalók országos bemutatója november 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...