Főoldal Filmek Kiderülhetett Giancarlo Esposito titokzatos szerepe az Amerika kapitány: Szép új világ című filmben
Filmek

Kiderülhetett Giancarlo Esposito titokzatos szerepe az Amerika kapitány: Szép új világ című filmben

Tényleg gonoszt játszik Giancarlo Esposito az Amerika kapitány-filmben?

213
Amerika kapitány: Szép új világ
Forrás: Marvel Studios

Az évek során több különböző szuperhős/gonosz szerep is felmerült rajongói körökben Giancarlo Esposito (Breaking Bad, A fiúk, A Mandalóri) neve hallatán, aki nemrégiben csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz. Tudjuk, hogy Esposito az Amerika kapitány: Szép új világ című filmben fog debütálni, de a forgatási képek ellenére még mindig nem egyértelmű, hogy kit fog játszani.

Hivatalos bejelentés továbbra sincs, de most talán közelebb kerültünk a megoldáshoz, hogy melyik karakter bőrébe fog bújni. A MyTimeToShineHello pletykagyáros szerint Esposito George Washington Bridge szerepében fog bemutatkozni jövőre.

A képregényekben Bridge a Wild Pack (később Six Pack) nevű zsoldos csapat tagjaként kezdte pályafutását, amelyet Kábel vezetett. Később a S.H.I.E.L.D. magas rangú tagja lett, mint a mutáns ügyek megbízottja. Nem gondoljuk, hogy bárki is erre a karakterre tippelt volna, mert inkább azt feltételezték, hogy Esposito egy gonosz szerepet fog játszani.

A MaXXXine világpremierjén a vörös szőnyegen a Deadline kérdéseire karakterét “kemény fickónak” nevezte, illetve kiemelte, hogy az akciójelenetekben fizikailag is aktívabb lesz, mint korábbi projektjeiben.

Amikor meglátnak az MCU-ban, egy kemény fickót fognak látni, és emiatt izgatott vagyok. A színészet azt jelenti, hogy az egész tested, érzelmeid, érzékszerveid és érzéseid felhasználod valami bemutatására. Még sosem láttak engem úgy használni a testemet, ahogy most fogom. Az MCU izgalmas. Nem mondhatom el, kit játszom, de izgatottak lesznek, amikor meglátják.

Giancarlo Esposito

Néhány hete már közzétették a film első hivatalos fényképeit. A folytatásban Anthony Mackie mint Sam Wilson főszereplővé lép elő, ő vette át Steve Rogers ikonikus pajzsát. Az áprilisi Las Vegas-i CinemaCon alatt levetítettek egy jelenetet is a filmből, amelyben Amerika Kapitány találkozik az immár elnök “Thunderbolt” Ross-szal (Harrison Ford), aki megbízza Wilsont a Bosszúállók újjászervezésével.

A felvételeken Ross üdvözli Wilsont a Fehér Házban, hogy megdicsérje korábbi hőstetteit, de káosz tör ki, amikor zene szólal meg, s aktiválja az alvóügynököket, köztük Carl Lumbly Isaiah Bradley-jét, akik megpróbálják megölni az elnököt.

„Értelmesebbnek láttuk, hogy ez egy földhözragadt kém-akció film legyen, ahelyett, hogy idegenek és repülők portálokon jöjjenek és ehhez hasonló dolgok” – mondta Mackie egy korábbi interjúban. „Bár már sok filmben szerepeltem, és mindent láttam, most jött el az alkalom, hogy Sam valódi akciósztárként és Bosszúállóként bizonyítson.”

Ez a film egyértelműen egy újrakezdés. Tényleg újradefiniálja elképzelésünket arról, hogy mi is ez az univerzum és mi lesz belőle. Szerintem ezekkel a filmekkel egyértelműen új márkaépítést kap, hogy merre tart a Marvel, ugyanúgy, ahogy azt az Amerika kapitány: A tél katonájával tették.

Anthony Mackie

A főszereplőt alakító Mackie mellett visszatér még Danny Ramirez (Joaquin Torres) és Carl Lumbly (Isaiah Bradley). Hozzájuk csatlakozik A hihetetlen Hulk két szereplője, Tim Blake Nelson a Marvel-gonosz Samuel Sterns/A Vezér és Liv Tyler Betty szerepében. Harrison Ford pedig Thaddeus Ross szerepét veszi át, akiből Vörös Hulk lesz.

Az Amerika kapitány: Szép új világ premierje 2024. február 14-én lesz a mozikban.

Amerika kapitány: Szép új világ
Forrás: CinameCon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események