Főoldal Filmek Az Amerika kapitány: Szép új világ egy másik gonosz karakterét játszhatja Giancarlo Esposito
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ egy másik gonosz karakterét játszhatja Giancarlo Esposito

Giancarlo Esposito már megint egy gonoszt játszik, és van is egy tippünk arra, hogy kit.

240
A mandalóri
Forrás: Star Wars

Egy új jelentés végre tisztázza, mi is történik valójában az Amerika kapitány: Szép új világ újraforgatásaival, és megerősíti, hogy A Mandalóri sztárja, Giancarlo Esposito is csatlakozott a filmhez egy kulcsfontosságú szerepben. Még tavaly érkezett a hír, hogy a Marvel Studios jelentős újraforgatást rendelt el, és emiatt a film premierjét is egy évvel elhalasztották.

Mint sok más 2024-es film esetében, az Amerika kapitány: Szép új világ sem menekülhetett meg a tavalyi WGA/SAG-AFTRA sztrájkoktól. Sok szó esett az újraforgatásokról, és most a The Hollywood Reporter forrásai révén végre tisztább képet kapunk a valós helyzetről. Annak ellenére, hogy sokan azt állították, hogy A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat folytatásának is nevezett film jelentős részét újra kell forgatni, a mostani jelentés megerősíti, hogy a több hónapos munka valójában kiegészítő forgatás csak, s mindössze 22 napig tart. A terv az, hogy új akciójeleneteket adnak hozzá, és Julius Onah marad a rendezői székben.

A sztrájkok tavaly novemberi vége után a film premierjét 2024. július 26-ról 2025. február 14-re tolták. Ez állítólag több időt adott a Marvel Studios vezetőinek, hogy kitalálják, mit is akarnak az újraforgatásoktól, és hogy reagáljanak a tesztvetítések visszajelzéseire. Mint korábban jelentettük, a Holdlovag írója, Matthew Orton decemberben új jeleneteket írt, és ezen átdolgozott jeleneteket fogják beépíteni a pótforgatáson.

“A több újraforgatásról szóló hírekkel ellentétben eddig ez az egyetlen” – erősíti meg a jelentés. “Nem tűnik olyan kiterjedtnek, mint a Doctor Strange az őrület multiverzumában hathetes újraforgatása, sem olyan drágának és kiterjedtnek, mint a Marvelek újraforgatásai. Valójában egy bennfentes szerint a Szép új világ jelentősen kevesebbe fog kerülni, mint a Marvelek.”

Most az is megerősítést nyert, hogy a Breaking Bad, A fiúk és A Mandalóri sztárja, Giancarlo Esposito csatlakozott a szuperhősfilm szereplőgárdájához. Ő is jelen lesz az újraforgatásokon, és az internetes portál forrásai szerint egy ismeretlen gonosz szerepben lesz látható a filmben. Tehát ismét egy gonosztevőt alakít! Még mindig nincs hivatalos információ arról, hogy kit fog játszani, de az interneten sokan spekulálnak arról, hogy Esposito esetleg Jacob “Jake” Fury-t, Nick Fury öccsét alakíthatja.

A színész korábban megerősítette, hogy vendégszerepet kap a Marvel Moziverzum egyik produkciójában, mielőtt egy nagyobb szerepet kapna egy TV-sorozatban.

Az Amerika kapitány: Szép új világ főszereplőjét Anthony Mackie alakítja, mások mellett Harrison Ford, Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson, Shira Haas, Liv Tyler, Xosha Roquemore és a WWE szupersztár Seth Rollins is szerepelni fog.

Julius Onah irányítja a filmet Malcolm Spellman és Dalan Musson forgatókönyvéből, bár a rendező állítólag maga is átdolgozta a forgatókönyvet. Matthew Orton pedig új jeleneteket írt a kiegészítő felvételekhez. A pótfelvételek jelenleg is zajlanak a Georgiában található atlantai filmstúdióban.

Far Cry 6
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...