Főoldal Játékok Kicsivel később érkezik a DIRT 5
Játékok

Kicsivel később érkezik a DIRT 5

Nem vészes a csúszás mértéke.

649
dirt 5 4k 5h 1 scaled

A Codemasters a játék hivatalos Twitter fiókján jelentette be, hogy halasztaniuk kell a DIRT 5 megjelenésén, azonban lazán kibírható az extra várakozás. Az eredeti tervekhez képest egy héttel tolták el a dátumot, azaz október 9. helyett október 16. a start napja. Az Amplified Edition változat vásárlói már október 13-án belevethetik magukat a versenyekbe, ugyanis a különleges kiadás extrái közé tartozik a három napos early access. A tweetből az is kiderül, hogy közel sem ért még véget a promóciós időszak, a fejlesztők ígérete szerint még rengeteg tartalmat fognak mutatni nekünk a játékról.

Hogy legyen valami pozitív is a történetben, megosztjuk veletek a nemrég felfedett gameplay felvételt a játékból. A videón egy norvég jégpályán futott kört láthattok, és ami a legjobb, ezen az anyagon már a PS5/Series X verzió figyelhető meg. Érdemes volt ezt a versenyt választani a bemutatáshoz, ugyanis szenzációsan néz ki minden, ami a szemünk elé kerül ebben a szűk másfél percben. Akkor is ajánlott megtekintésre, ha nem vagyunk a szimulátorok szerelmesei, remek képet ad arról, mennyivel jobban fognak mutatni a következő generációs változatok.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...