Főoldal Játékok PlayStation Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?
PlayStation

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

686
Marvel's Spider-Man 2
Forrás: PlayStation

Spoilerveszély: a cikk spoilereket tartalmaz a Marvel’s Spider-Man 2 cselekményével kapcsolatban.

Ahogy a 2018-as első rész, a Marvel’s Spider-Man vége felvezette a folytatást, úgy az idei Marvel’s Spider-Man 2 fináléja is tartogatott meglepetéseket. A történet úgy ért véget, hogy Peter, Miles és MJ együtt akadályozták meg Venom világuralmi törekvéseit, amelynek viszont nagy ára volt: Harry Osborn belehalhat betegségébe a szimbionta nélkül.

A játék epilógusában láthattuk, hogy a kétségbeesett Norman Osborn utasítja embereit a G-szérum bevetésére, amiről tudjuk, hogy a Zöld Manóhoz fog vezetni. Így feltételezhető, hogy ha lesz harmadik rész, akkor annak ő lehet a főgonosza. Norman ráadásul felkereste a börtönben Dr. Otto Octaviust, hogy árulja el, kit rejt a Pókember maszk. Otto egyelőre vonakodott elmondani, de ez csak idő kérdése. De nem csak ennyi derült ki a lehetséges folytatás gonosztevőiről, hiszen a Flame (Láng) című küldetésszál felvezette Cletus Kasady karakterét, aki ráadásul megkaparintott egy Venom szimbiontát is, így Vérontó is várható még, akár ennek a játéknak egy DLC-jében vagy valahol máshol. Akik pedig végigvitték, pontosabban elkapták a Kraven által elszórt összes Talon drónt, azok megtudhatták, hogy Kraven a drónok segítségével akarta megtalálni féltestvérét, Dmitrij Szmerdjakovot, aki a képregényekben a Kaméleon nevű alakváltó gonosz.

Cindy Moon Marvel's Spider-Man 2
Forrás: PlayStation

Ám nem csak az új gonosztevőkre, hanem az következő hősökre is kaptunk utalásokat a játék végén. A fináléban úgy tűnt, hogy Peter Parker visszavonul, hogy békésen élhessen együtt MJ-vel. Így nagyon úgy tűnt, hogy Miles lehet a következő részek főhőse, de lehet kap egy társat is. A történet végén Miles és új barátnője, Hailey együtt vacsoráztak, azonban Miles anyja Rio Morales meghívta új partnerét, aki Albert Moon néven mutatkozott be. Albert elhozta a lányát is, akit Cindynek hívnak. Cindy Moon eredetileg a 2014-es Amazing Spider-Man harmadik füzetében mutatkozott be. A lányt még gimnazista korában megcsípte egy radioaktív pók, így ő is Pókemberré, pontosabban a Selyemmé változott át. A képregényekben különleges pókképessége van, képes hálót szőni, akár még saját ruhát is alkotni vele, ezért kapta a Selyem nevet. A képregényben Peterrel társul, hogy felvegye a harcot Morlun ellen, aki a pókképességű hősökre vadászik. Valószínűleg a játékban máshogy fogják elmesélni a történetét, de mindenesetre érdekes lenne, ha Cindy képében kapna Miles új társat és ők ketten lennének a lehetséges harmadik játék főszereplői. Azonban ezek mind találgatások a részünkről, a Sony és az Insomniac Games hivatalosan még nem jelentett be DLC-ket és harmadik részt sem. A következő játékuk a Marvel’s Wolverine lesz.

Cindy Moon Marvel
Forrás: Marvel Comics
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.