Főoldal Játékok PlayStation Insomniac megerősítette, hogy a Marvel’s Wolverine és a Marvel’s Spider-Man 2 egy univerzumban játszódik
PlayStation

Insomniac megerősítette, hogy a Marvel’s Wolverine és a Marvel’s Spider-Man 2 egy univerzumban játszódik

Pókemberrel osztozkodik Rozsomák, ugyanabban az univerzumban játszódik a Marvel's Wolverine.

700
Marvel's Wolverine
Forrás: PlayStation

Amikor két éve az Insomniac Games bejelentette, hogy egy Wolverine-játékon dolgozik, a rajongók azon tűnődnek, hogy vajon ugyanabban az univerzumban játszódik-e, mint a Pókember-játékok. Rengeteg spekuláció született arról, hogy a Marvel két közismert karaktere közös univerzumban játszódik, erre utalást is kaptunk a teaser videóban, de hivatalosan csak most erősítették meg.

A Kinda Funnynak adott interjúban azonban a Spider-Man 2 rendezője, Bryan Intihar megerősítette, hogy a két játék valóban ugyanabban a világban játszódik. “Mindkét játék 1048-as [Földön]” – mondta Intihar.

A Spider-Man 2 megjelenésével korábban megerősítést kapott, hogy a videójáték a 1048-as univerzumban játszódik, és ez nem jelent más, minthogy Rozsomák kalandjai keresztezhetik Pókember útját, amire egyébként a most megjelenő játékban is kaptunk egy rövid utalást. A történetben nem mondták ki, de utaltak az X-Menek ismert Madripoor nevű szigetére.

Ahogy a bevezetőben is írtuk már, az első videót az említett játékról még 2021 szeptemberében mutatták be, és érthető okok miatt most először beszéltek a projektről. Az Insomniac Games eddig teljes erejével a Marvel’s Spider-Man folytatásán dolgozott, most viszont jöhet az új játék. A videójátékról egyelőre annyit tudunk, hogy izgalmas játékmenetet és érzelmes narratívát ígér.

Megjelenési időablakot továbbra sem kaptunk a videójátékkoz, de egyesek szerint nem kizárt, hogy egy év múlva, már 2024 őszén a boltok polcaira kerül a következő exkluzív játék.

Marvel's Wolverine
Forrás: PlayStation
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.