x
Close


Közelgő események

Játékok

Kezdetét vette a Marvel’s Avengers új eseménye

Egy igazán érdekes esemény vette kezdetét a Marvel's Avengers keretein belül.

Kezdetét vette a Marvel’s Avengers új eseménye
  • PublishedMay 21, 2021

A Square Enix bejelentette, hogy kezdetét vette a Marvel’s Avengers új Red Room Takeover eseménye. A Square Enix Presents keretében felfedett egyszemélyes fókuszú Red Room Takeover eseményben egy rejtélyes kém betör a HARM Room rendszerébe és egy halálos csapdává alakítja azt. A Red Room Takeover 2021. május 31-ig fog tartani.

A Red Room Takeover közel két héttel azután veszi kezdetét, hogy a játékosok a rejtélyes „Rooskaya Protocols” program nyomába eredtek, ami megszállta az AIM robotjait. A titok feloldásának kulcsa a meghackelt AIM technológiákból nyert Protocol Chip alkatrészek lehetnek, de bárki vagy bármi is áll a Rooskaya Protocols mögött, ugyanaz babrált a HARM Room rendszerével is. A játékosoknak most a Fekete Özvegynek címzett titkosított üzeneteket kell dekódolniuk, amik egy régi baráttól érkeztek, aki elfoglalta a HARM Room rendszerét, és halálos csapdává alakította a kiképzőlétesítményt. A fenyegetések többé nem virtuálisak: a játékosoknak veszedelmes rohamokat kell leküzdeniük, és visszaszerezniük az irányítást a HARM Room felett.
 
Marvel’s Avengers felfed új hősöket, gonoszokat, küldetéstípusokat, régiókat, tárgyakat és sok mást tartogató új történetekkel, melyek plusz költségek nélkül elérhetők az alapjátékkal rendelkezőknek. Ezek a történetek mozdítják előre a Marvel’s Avengers több éven át tartó narratív világát, és minden vadonatúj küldetése a teljes hőskínálattal játszható.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.