Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megerősítette Stan Lee cameot a Pókember: Idegenben

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egy interjúban megerősítette, hogy Stan Lee cameoval találkozni fogunk a Pókember: Idegenben.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egy interjúban megerősítette, hogy Stan Lee cameoval találkozni fogunk a Pókember: Idegenben.

Stan Lee elvesztése világszerte megrázta a rajongókat, amikor tavaly a Marvel-képregények atyja eltávozott az élők sorából. Stan Lee számos képregénykaraktert megalkotott, de nemcsak a kiadványokban játszott fontos szerepet, hanem a Marvel Moziverzumban is, hiszen a legendával valamennyi Marvel-filmben találkoztunk egy snitt erejéig. A tragédia után felmerült a kérdés, hogy melyik filmben látjuk őt utoljára, nem lehetett tudni, hogy a Bosszúállók: Végjáték lesz-e az utolsó filmje.

Azonban a Marvel Studiostól megerősítette Kevin Feige elnök, hogy Stan Lee-vel a Bosszúállók után is találkozhatnak a rajongók, ugyanis halála előtt leforgatták a Pókember: Idegenben cameo jelenetét.

Az ET Online kérdezett rá Kevin Feige-nél, hogy láthatjuk-e majd Stan Leet a Bosszúállók: Végjátékban – ezt egyébként már Russo fivérek korábban megerősítették, ugyanis a Végtelen háború és a Végjáték cameo jeleneteit egyszerre forgatták le. A Bosszúállók: Végjáték mellett arra is kíváncsiak voltak, hogy a Pókember: Hazatérés folytatásában is feltűnik-e Stan Lee:

Jó pár jelenetet forgattunk, így most ezekből dolgozzuk fel az utolsót, szóval igen.

A múlt héten debütált Marvel Kapitány a mozikban, amelyikben Stan Lee szintén szerepelt egy jelenetben, és nem is akárhogy búcsúztak tőle a készítők, az eddigi legnagyobb figyelmet szentelték neki. Nehéz lesz nélküle, hiszen az elmúlt egy évtizedben mindig kíváncsian vártuk, hogy milyen jelenetben tűnik fel a képregény atyja, de két filmben még egészen biztosan visszatér, az már más kérdés, hogy mi lesz a jövőben, milyen formában fognak megemlékezni róla a készítők.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat