Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megerősítette Stan Lee cameot a Pókember: Idegenben

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egy interjúban megerősítette, hogy Stan Lee cameoval találkozni fogunk a Pókember: Idegenben.

Stan Lee elvesztése világszerte megrázta a rajongókat, amikor tavaly a Marvel-képregények atyja eltávozott az élők sorából. Stan Lee számos képregénykaraktert megalkotott, de nemcsak a kiadványokban játszott fontos szerepet, hanem a Marvel Moziverzumban is, hiszen a legendával valamennyi Marvel-filmben találkoztunk egy snitt erejéig. A tragédia után felmerült a kérdés, hogy melyik filmben látjuk őt utoljára, nem lehetett tudni, hogy a Bosszúállók: Végjáték lesz-e az utolsó filmje.

Azonban a Marvel Studiostól megerősítette Kevin Feige elnök, hogy Stan Lee-vel a Bosszúállók után is találkozhatnak a rajongók, ugyanis halála előtt leforgatták a Pókember: Idegenben cameo jelenetét.

Az ET Online kérdezett rá Kevin Feige-nél, hogy láthatjuk-e majd Stan Leet a Bosszúállók: Végjátékban – ezt egyébként már Russo fivérek korábban megerősítették, ugyanis a Végtelen háború és a Végjáték cameo jeleneteit egyszerre forgatták le. A Bosszúállók: Végjáték mellett arra is kíváncsiak voltak, hogy a Pókember: Hazatérés folytatásában is feltűnik-e Stan Lee:

Jó pár jelenetet forgattunk, így most ezekből dolgozzuk fel az utolsót, szóval igen.

A múlt héten debütált Marvel Kapitány a mozikban, amelyikben Stan Lee szintén szerepelt egy jelenetben, és nem is akárhogy búcsúztak tőle a készítők, az eddigi legnagyobb figyelmet szentelték neki. Nehéz lesz nélküle, hiszen az elmúlt egy évtizedben mindig kíváncsian vártuk, hogy milyen jelenetben tűnik fel a képregény atyja, de két filmben még egészen biztosan visszatér, az már más kérdés, hogy mi lesz a jövőben, milyen formában fognak megemlékezni róla a készítők.

Még több a témában...

Eredetileg Thanos sokkal nagyobb szerepet kapott volna A galaxis őrzőiben

Kévés Bence Mihály

Nehéz idők várnak A galaxis őrzői vol. 3. színészei

Kévés Bence Mihály

Thanos szerepe a legnagyobb meglepetést tartogathatja Bosszúállók: Végjátékban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább