Ultron

Kevin Feige kérésére megváltoztatták Ultron dizájntervét Joss Whedon Bosszúállók-filmjében

A Marvel atyaúristene közbeszólt.

A Bosszúállók egyik dizájntervezője elárulta, hogy Kevin Feige nem volt teljesen elégedett Ultron tervével Joss Whedon rendezőtől a Bosszúállók: Ultron korában, azért változást kért. Ha történetben és karakterekben nem is volt olyan erős a második Bosszúállók-film, látványban mindenképpen hozta a kötelezőt. James Spader kiváló munkát végzett, amikor megrajzolta a film egyes elemeit.

Az egyik filmen dolgozó tervező elmesélte, hogy a korai tervek nem nyerték el a Marvel Studios elnökének tetszését. Mikor Feige meglátta, hogy milyen tervek készültek Ultronhoz, feltette kezét, és változtatásokat kért a karakter megjelenésében. Phil Saunders állítása szerint Whedon azt szerette volna, ha Ultron tele lett volna fogaskerekekkel és dugattyúkkal, hogy sokkal realisztikusabb legyen (elvégre mégis csak egy gépről van szó). Ez azonban nem tetszett Feigenek, ezért átrajzolták Ultront. Ezekből a korai tervekből látunk most néhányat.

Ahány ember, annyi ízlés. De az tény, hogy Whedon nevéről az elmúlt időben leginkább nem a Marvelnél töltött munkája miatt lehet olvasni, hanem, hogy Az Igazság Ligája pótforgatásán milyen túlkapáson kapták a rendezőt. Ray Fisher teregette ki a rendező szennyesét a nyilvánosság előtt, és a Warner Bros. jelenleg is vizsgálódik ebben az ügyben.

Total
0
Shares
Previous Article
Mulan

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Next Article
Fekete Özvegy

Florence Pugh karakterének sorsára utalt, hogy mi vár Yelenára a Marvelnél

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!