Főoldal Filmek Kevin Feige elárulta, hogy végeztek a masszív, több filmre szóló szerződésekkel
Filmek

Kevin Feige elárulta, hogy végeztek a masszív, több filmre szóló szerződésekkel

Samuel L. Jackson egyszer kilenc filmre írt alá a stúdióval.

292
Kevin Feige

A Marvel Studios elnöke a stúdió új stratégiáját vázolta. Kevin Feige arról beszélt, hogy a jövőben nem kapnak több évre és több filmre szóló szerződéseket a színészek, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy bizonyos karakterek ne kapnának szerepet sorozatosan több alkotásban a Marvel Moziverzum leendő új alkotásaiban.

A The Hollywood Reporter készített interjút a Marvel Studios vezetőjével, amiben Feige kifejtette, hogy a stúdió végzett a masszív, több filmre szóló szerződésekkel, amiket korábban kínáltak a sztároknak. A nagy szerződések helyett inkább azt az utat választják, hogy a tehetségek lehetőséget kapnak és további projektekben visszatérhetnek, amennyiben bejön nekik az univerzum, aminek ők is a részeseivé váltak. Szóval nincs már szükség hatalmas szerződésekre, minden a színészeken múlik, hogy szerepet szeretnének-e játszani a filmtörténelem legnagyobb összefüggő filmes univerzumában.

Ez projektről projektre, szereposztásról szereposztásra változik. Igazából olyan embereket szeretnénk, akik izgatottak, hogy szerepet kapnak az univerzumban, akik izgatottak a lehetőség miatt, hogy több dolgot csinálhatnak, nem pedig azért, hogy szerződéses kötelezettségüknek eleget tegyenek.

Kevin Feige

A stúdió korábban több éves és több filmre szóló szerződéssel vette fel a színészeket, köztük például Nick Fury szerepében Samul L. Jackson 9 filmre írt alá, de akár Chris Evans nevét is említhetnénk, aki szintén masszív szerződést kötött a stúdióval annak idején. Ez új stratégia nagyobb szabadságot ad a készítőknek és a színészeknek, akik így könnyebben visszatáncolhatnak egy szereptől, amennyiben a dolgok nem úgy végződnek, ahogy eltervezték.

Kevin Feige

Csütörtökön mutatták be a Marvel Moziverzum legújabb filmjét, amiben Scarlett Johansson visszatér Natasha Romanoff szerepében, aki kiérdemelt egy önálló részt az évek alatt. A 4. fázis első mozifilmje egyszerre debütál a mozikban és a Disney+-on Premier Access formában július 9-én, de a hazai rajongók már premier előtt szerdától nézhetik a Fekete Özvegyet. A címszereplő mellett számos újoncot avatunk, köztük a nagyon tehetséges Florence Pughot Yelenaként, David Harbour mint Alexei/Vörös Őr és Rachel Weisz mint Melina.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...