Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige elárulta, hogy miért volt spoileres a Bosszúállók: Végjáték címe

A Marvel Studios korábban arra hivatkozva tartotta vissza sokáig a Bosszúállók: Végjáték címét, mert az spoiler gyanús.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke 2017-ben egy interjúban megerősítette, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának címét azért nem jelentik be, mert spoilert jelent a jövőre nézve. Mikor a stúdió bejelentette a két Bosszúállók-filmet, akkor még Végtelen háború I. és II. részként hivatkoztak a projektre, és csak a forgatások alatt változtattak a koncepción, s lett végül Végtelen háború, illetve Végjáték, mint két önálló film.

Sokáig titokban tartották a Bosszúállók 4. címét, és csak a decemberben bemutatott előzetesből derült fény a várva várt folytatás filmcímére. A trailer után sokan feltették a kérdést, hogy mi volt ebben spoileres, miért kellett ennyi időt várni. Nos, úgy tűnik, hogy Feige-hez és elértek ezek a kérdések, aki most a Collider munkatársának megválaszolta.

Nos, szerintem azt mondtam, hogy bizonyos értelemben mindent visszatartunk. De ez egy spoiler volt, mert ha tudtátok volna a Végtelen háború bemutatója előtt, hogy a következő filmet Végjátéknak hívják, akkor tudtátok volna, hogy nem fejeződött be a Végtelen háború. Attól a pillanattól kezdve ez volt a film címe, hogy elkezdtünk dolgozni a két részen. Nagyrészt azért, mert… pontosan ott ágyaztunk meg neki. Úgy értem, hogy az Ultron korában.

Kevin Feige

A Bosszúállók: Végtelen háborút és a Végjátékot egymás után forgatták, és csak menet közben döntöttek úgy Russo fivérek, hogy két önálló részként tekintenek a filmekre, így ebben az értelemben Feige kijelentése, hogy „nem ért véget” helytálló volt, mert a Végtelen háború csak a történet első fele volt. Érdekes megfigyelni, hogy a Marvel Moziverzumban mennyire összefüggnek a dolgok, mert a Végjátékra valóban kaptunk egy kis utalást a Bosszúállók: Ultron korában.

Kevin Feige

Még több a témában...

Russo fivérek következő nagy projektje egy Star Wars-film lesz?

Kévés Bence Mihály

Ismét címlapon a Thor: Ragnarök csapata

Jövő héten lezárhatják a Disney és Fox házasságot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább