x
Close


Közelgő események

Filmek

Kevin Feige arról beszélt, hogy mit tartogat Julia Louis-Dreyfus karaktere számára az MCU

Valentina Allegra de Fontaine még visszatér.

Kevin Feige arról beszélt, hogy mit tartogat Julia Louis-Dreyfus karaktere számára az MCU
  • PublishedJuly 17, 2021

A Marvel Studios vezetője nemrég arról beszélt, hogy mit tartogat a jövő Julia Louis-Dreyfus karaktere számára. A színésznő egy Valentina Allegra de Fontaine nevű karakter szerepében debütált A Sólyom és a Tél Katonája című Disney+ sorozatban, majd feltűnt a Fekete Özvegy stáblista utáni jelenetében, ahol egy feladattal bízta meg Yelena Belovát. A kérdés adott, hogy mit tartogat a karakter számára a Marvel Moziverzum.

Nem várt izgalmakat hozott eddig a 4. fázis. A stúdió arzenáljában csupa új karaktereket ismerhettünk meg szeretett hőseink mellett, és az egyik legnagyobb kérdést Julia Louis-Dreyfus szerepe vetette fel, miután két alkotásban is láttuk. A D23 Inside Disney Podcast műsorban Kevin Feige arra utalt, hogy mi lesz Louis-Dreyfus karakterével, aki csendben felállított egy saját csapatot.

Igen, csinál valamit. Úgy tűnik, hogy toborzásba kezdett. Yelena már neki dolgozik? Igen, úgy tűnik, hogy már kialakítottak egy kapcsolatot ezen a ponton.

Kevin Feige

Kevin Feige igazi rajongója Julia Louis-Dreyfusnak, és már nemcsak a rajongók, de ő is nagyon várja, hogy visszatérjen ezt a titokzatos szereplő.

És fényes jövő előtt áll a Marvel Moziverzum, mert Julia szerepel benne. Óriási rajongói vagyunk a Marvelnél. Sók évvel ezelőtt volt egy általános találkozónk vele, Louis D’Esposito és jómagam tényleg nagyon vártuk a találkozót, mert ő egy akkora ikon, és nagyon nagy Seinfeld-rajongók vagyunk a Marvel Studiosnál. Szóval a gondolata, hogy csatlakozik ehhez a világhoz, mindig meg akartuk csinálni, ha megtaláljuk a megfelelő alkalmat. És amikor jött ez a szerep, és a lehetőség, szerepet adtunk neki [a Fekete Özvegyben és A Sólyom és a Tél Katonájában], és talán még néhány másban is.

Kevin Feige

Hogy mi lesz a következő állomás, még nem tudni, és azt sem tudni, hogy kik csatlakoznak még hozzá. Eddig két személyről tudunk, U.S. Agent, valamint Yelena. Ha a Fekete Özvegy végéből indulunk ki, akkor talán az év végén érkező Sólyomszem-sorozatban őt is viszontlátjuk a képernyőn, miután Clint Barton megölésével bízta meg az Özvegyet.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.