WandaVision

Kevin Feige állítása szerint a WandaVision feltárja majd Skarlát boszorkány képességeit

Vajon hol tett szert ilyen képességre Wanda?

Az idei év már csak ilyen, hogy 2009 után most először telik el egy év szuperhősök nélkül, így érthető, hogy miért várjuk annyira az első alkotást. A Marvel Studios atyaúristene legutóbb arról mesélt, hogy mit várhatunk majd a WandaVision-sorozattól, amit január elején fognak bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón. Már nem kell sokat várnunk a premierre, hiszen ahogy korábban megerősítették, a sorozat első részét január 15-én fogják bemutatni a képernyőn.

Feige két új kép társaságában nyilatkozott az Empire lapnak, ahol azt vitatták meg, hogy a rajongók mit várhatnak majd ettől sorozattól. Feige egy percig sem tagadta, hogy nagy sitcom rajongó, és a műfaj kedvéért az első részt fekete-fehérben, élő stúdióközönség előtt forgatták, miközben a beállításban, kamerahasználatban és világításban hűek maradtak a 60’-as évekhez. Most pedig azt tudtuk meg, hogy milyen sorozatok inspirálták.

Imádtam a tévét, és túl sokat néztem a The Dick Van Dyke Show-t, valamint az I Love Lucy és Bewitched-et és mindent. És olyan sorozatokkal kevertük, mint a Modern család és A hivatal. A kamerába történő beszéd, remegő kamera, dokumentumstílus.Kevin Feige

Bár a rajongók már látták a Bosszúállók: Végjátékban, hogy milyen hatalmas ereje van Wandának, Feige leszögezte, hogy még nem fedezte fel erejét, vagy magyarázták meg teljes egészében. A Marvel vezetője arra is utalt, hogy a sorozat feltárja majd Wanda képességeit, és ugyan eddig is birtokában volt ezeknek a képességeknek, az Elmekő csak most szabadította fel páratlan erejét.

Ha megnézzük az Infinity Sagát, nem hiszem, hogy bárki is több fájdalmat és traumát élt volna át, mint Wanda Maximoff. És úgy tűnik, hogy egyetlen karakter sem olyan erős, mint Wanda Maximoff. És egyik karakternek sincs olyan hatalomkészlete, mint Wandának, amit félredefiniáltak és nem fedeztek fel. Szóval úgy tűnt, hogy érdemes lenne ezt feltárni a Végjáték után. Valaki más is birtokában van ennek az erőnek? Honnan jött ez az erő? Az Elmekő engedte szabadjára?

Ezek után most már tényleg azt mondjuk, hogy elég a beszédből, látni akarjuk az első élőszereplős sorozatot, ami a Marvel Studios kezéből kerül ki. Éppen a hétvégén derült ki, hogy a stúdió elsődleges feladatának érzi, hogy minél nagyobb figyelmet szenteljenek a sorozatokra, ám ez nem veszélyezteti a filmek jövőjét.

Total
2
Shares
Previous Article

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel képregények szerint Fekete Özvegynek van egy fia

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian legutóbbi posztere Giancarlo Esposito karakterére koncentrál

Related Posts