Főoldal Filmek Kevin Feige állítása szerint a PG-13-as korlátozás nem tartott vissza egy projektet sem a Marvel Moziverzumban, a Deadpool 3. egy kivétel
Filmek

Kevin Feige állítása szerint a PG-13-as korlátozás nem tartott vissza egy projektet sem a Marvel Moziverzumban, a Deadpool 3. egy kivétel

Egyelőre lemondhatunk a korhatáros alkotásokról.

432
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Mint ismert, a Deadpool 3. lesz a Marvel Studios első korhatáros, azaz R-besorolású alkotása. A bejelentés után sokakban felmerült a kérdés, hogy a jövőben más felnőtteknek szóló filmet is készít-e a Disney. Kevin Feige megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint a stúdiónál nem orientálódnak a korhatáros alkotásokra.

Miután a Disney megvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, kérdéssé vált Deadpool jövője. Köztudott, hogy az R-besorolású alkotások távol állnak a mikiegeres cégtől. A dolgok azonban kedvezően alakultak, és a Marvel Studios engedélyt adott Ryan Reynolds főszereplésében a harmadik részre, méghozzá 18-as karikával. Ezt decemberben hivatalosan is megerősítették, hogy Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin írókkal készül a trilógia befejező része.

A szerdai Television Critics Association Winter Press Tour tájékoztató alatt Feige azt is beismerte, hogy a Deadpool 3. mellett nem dolgoznak más R-besorolású alkotáson, ugyanakkor nem vetette el teljesen, hogy a jövőben ezen változtatnak.

Szerintem, mindent a gyerekek és felnőttek szórakoztatására célzunk meg, szóval úgy gondolom, hogy az ön kérdése inkább több felnőtt vagy R-besorolású filmre vonatkozik. A Deadpoolon kívül, ami már megalapozott magának egy bizonyos fajta műfajt és egy bizonyos korhatárt, és azt mondtuk, hogy ezzel nem fogunk ellenkezni, amikor elkezdtünk dolgozni a Deadpoolon. Deadpoolunk már van, de azon kívül, még nem találkoztunk olyan történettel, sztorival vagy egy karakter útjával, aminek PG-13 vagy tónussal vagy osztályozással, amit eddig használtunk és akadályozott volna minket.

Nem fogtak vissza minket. Ha valaha is visszatartottak volna minket, akkor minden bizonnyal lehet olyan vita, amit most folytatni lehetne, amikor olyan üzletágak vannak, mint például a Hulu, a Star [a Disney+ februárban induló új szórakoztató szekciója]. De nem ez volt a helyzet. Az összes sztorit elmeséltük, amiket szerettünk volna azzal a tónussal és osztályozással, ami a kezünkben van most.

Kevin Feige

Feige szavai sokaknak csalódást keltő lehet, akik abban a reményben voltak, hogy talán a Penge reboot vagy a pletykált A Megtorló esetleg R-besorolást kap majd. De az igazság az, hogy látva a Disney üzletpolitikáját, ez annyira nem meglepő, azonban lehet csak idő kérdése, hogy mikor gondolja meg magát a vezetőség. Talán a Slade Wilson ezt a bizonyos falat is ledönti.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események