Wide Screen
Image default
Játékok

Két zseniális játékot is ingyen osztogat az Epic

Az Epic Game Store most is kitesz magáért és két szórakoztató játékot “vág hozzánk” ingyen a héten.

Az EPIC Store hírneve kétség kívül megosztó az egész gamer társadalmon belül. A Fortnite kiadói rengeteg pénzt kerestek már a játékkal, azonban tudják, mint minden divat-hullám, ez is ki fog múlni és új helyekre fektetnék be a befolyó dollárokat. Már mind tudjuk ez hova vezetett, ők próbálnak ellenfelet állítani a Steam-nek. A megosztó hírüket két dolognak köszönhetik, az egyik ami negatív irányba sorolja be őket az a különböző játékok EPIC exkluzivitása. A másik oldalról viszont úgy osztogatják az ingyenes játékokat, mintha nem lenne holnap. Nézzük is most mit kapunk tőlük!

Alan Wake

Az Xbox vs PS “csata” egészen máshogy nézett ki az előző generációban. Xbox 360-ra jobbnál-jobb játékok érkeztek, például a Remedy különleges horror alkotása. Az Alan Wake-ben egy író bőrébe bújunk, akinek megjelennek a felvázolt dolgai a való életben is. A festői szépségű Bright Falls-ban esténkét a saját teremtményeivel találkozik, ráadásul a kikapcsolódásuk első napján el is tűnik a barátnője is. Az elemlámpa a legjobb barátunk lesz, hiszen a szörnyek megöléséhez először le kell szednünk róluk a “burkot”. Itt természetesen a játék PC-s portját vehetjük majd ingyen gondozásba.

For Honor

Az Ubisoft sem szeretett volna kimaradni a nagy többjátékos mókából, így egy gyenge sztorival és néha-néha multi problémákkal tarkított kardozós játékkal állt elő még 2017-ben. Érdemes azonban kipróbálni, hiszen egy nagyon kidolgozott harcrendszert kapunk tőlük, ami szórakoztató tud lenni. Az EPIC Store-s verzióhoz is szükségünk lesz az UPlay-re. Hatalmas kardcsatákra fel, vár a For Honor!

Természetesen mind két játék PC-re van és szükségetek van hozzá az EPIC Game Store kliensre.

Még több a témában...

Előfizetéssel bővül a Fallout 76 világa

Héja Szabolcs

Mely játékok lesznek ott az E3-on?

Héja Szabolcs

Ütős sztori trailerrel és 8 perc gameplay-jel csábít a Control

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább