Wide Screen
Image default
Filmek

Két új nemzetközi poszter jelent meg az Alien: Covenanthoz

Újabb csemegéket kaptunk Ridley Scott filmjéhez, az Alien: Covenanthoz, melynek bemutatója alig több, mint egy hónapra van.

A két új nemzetközi poszter közül az egyiket a szigetországban, az Egyesült Királyságból, míg a másodikat Dél-Koreából kaptuk. Az utóbbin a Prometheus-film úgymond egyik visszatérőjét, Michael Fassbender új karakterét, a mesterséges intelligenciát, Waltert láthatjuk. (A 2012-es Prometheus-ban Fassbender már szerepelt, de ott Davidet játszotta, aki a filmben megőrült, és megölte a legénységet – ahogy az lenni szokott az Alien-filmekben.) Waltert már egy bizarr videóban bemutatták, hogy miként alkotják meg. És természetesen az Idegen sem hiányozhat a poszterről.

Az angliai poszteren a rémült Daniels (Katherine Waterston) parancsnokot láthatjuk, valamint az Idegent. Ezt a képet talán a legutóbb bemutatott TV Spotból vették ki, melyben Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) is látható volt talán egy másodperc erejéig.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Még több a témában...

Az első reakciók szerint brutális lett az Alien: Covenant

Kévés Bence Mihály

Ridley Scott már megírta a következő Alien-film forgatókönyvét is

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: X-Men: Sötét Főnix

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább