Wide Screen
Image default
Filmek

Két új nemzetközi poszter jelent meg az Alien: Covenanthoz

Újabb csemegéket kaptunk Ridley Scott filmjéhez, az Alien: Covenanthoz, melynek bemutatója alig több, mint egy hónapra van.

Újabb csemegéket kaptunk Ridley Scott filmjéhez, az Alien: Covenanthoz, melynek bemutatója alig több, mint egy hónapra van.

A két új nemzetközi poszter közül az egyiket a szigetországban, az Egyesült Királyságból, míg a másodikat Dél-Koreából kaptuk. Az utóbbin a Prometheus-film úgymond egyik visszatérőjét, Michael Fassbender új karakterét, a mesterséges intelligenciát, Waltert láthatjuk. (A 2012-es Prometheus-ban Fassbender már szerepelt, de ott Davidet játszotta, aki a filmben megőrült, és megölte a legénységet – ahogy az lenni szokott az Alien-filmekben.) Waltert már egy bizarr videóban bemutatták, hogy miként alkotják meg. És természetesen az Idegen sem hiányozhat a poszterről.

Az angliai poszteren a rémült Daniels (Katherine Waterston) parancsnokot láthatjuk, valamint az Idegent. Ezt a képet talán a legutóbb bemutatott TV Spotból vették ki, melyben Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) is látható volt talán egy másodperc erejéig.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Még több a témában...

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat