Wide Screen
Image default
Játékok

Készül az új Metro játék!

Hivatalosan is megerősítették, hogy a 4A Games munkatársai az új Metro játékon dolgoznak.

Hivatalosan is megerősítették, hogy a 4A Games munkatársai az új Metro játékon dolgoznak.

Még év elején járt nálunk a Metro legújabb része, amelyet igazán magasan értékeltünk. Nem is csoda ez, hiszen a 4A Games munkatársai nagyon odarakták magukat és sikerült megteremteniük a szabad ég alatt is azt a tipikus parát, amit megszokhattunk az alagutakat járkálva fel s alá. Grafikai szempontból szintén a csúcson volt az alkotás még konzolokon is, ráadásul a története is kielégítő volt. Mi mást várhatunk tőlük? Talán a következő játékukat!

Szintén még a tavasszal a THQ Nordic elárulta, hogy a 4A-s srácok egy új AAA-s címen dolgoznak. Akkor még csupán találgatni lehetett, hogy pontosan mit is takar ez. Hozhattak volna létre egy teljesen új IP-t is, hiszen a tehetségük megvan hozzá. Úgy látszik azonban, hogy maradnak a megszokott pályán és a már elért eredményeiket terjesztik tovább Dmitry Glukhovsky világában.

Nem is olyan régen ezt a bejelentésüket konkretizálták, ugyanis kiderült amit már sejteni lehetett, a 4A Games egy következő Metro játékot fejleszt. Ezt a befektetőknek árulta el a kiadó egy értekezleten. Most sem hangoztak el azonban pontosítások, így csupán annyi történt, hogy meg lett erősítve a játék készülte. Nagyon várjuk már az új Metro játékot, hiszen az Exodus is nagyon magas színvonalat képviselt. Reméljük megint sikerül a srácoknak ezt megugrania és leraknak egy még annál is jobb alkotást.

Még több a témában...

Itt a Metro Exodus Sam’s Story dlc-jének launch trailer-e

Fonyódi Dávid

Jövő hónapban jön a Metro Exodus második dlc-je

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: NBA 2K20

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat