Wide Screen
Image default
Gamer

Készül az új Metro játék!

Hivatalosan is megerősítették, hogy a 4A Games munkatársai az új Metro játékon dolgoznak.

Még év elején járt nálunk a Metro legújabb része, amelyet igazán magasan értékeltünk. Nem is csoda ez, hiszen a 4A Games munkatársai nagyon odarakták magukat és sikerült megteremteniük a szabad ég alatt is azt a tipikus parát, amit megszokhattunk az alagutakat járkálva fel s alá. Grafikai szempontból szintén a csúcson volt az alkotás még konzolokon is, ráadásul a története is kielégítő volt. Mi mást várhatunk tőlük? Talán a következő játékukat!

Szintén még a tavasszal a THQ Nordic elárulta, hogy a 4A-s srácok egy új AAA-s címen dolgoznak. Akkor még csupán találgatni lehetett, hogy pontosan mit is takar ez. Hozhattak volna létre egy teljesen új IP-t is, hiszen a tehetségük megvan hozzá. Úgy látszik azonban, hogy maradnak a megszokott pályán és a már elért eredményeiket terjesztik tovább Dmitry Glukhovsky világában.

Nem is olyan régen ezt a bejelentésüket konkretizálták, ugyanis kiderült amit már sejteni lehetett, a 4A Games egy következő Metro játékot fejleszt. Ezt a befektetőknek árulta el a kiadó egy értekezleten. Most sem hangoztak el azonban pontosítások, így csupán annyi történt, hogy meg lett erősítve a játék készülte. Nagyon várjuk már az új Metro játékot, hiszen az Exodus is nagyon magas színvonalat képviselt. Reméljük megint sikerül a srácoknak ezt megugrania és leraknak egy még annál is jobb alkotást.

Még több a témában...

Októberben Switchre költözik a Witcher 3

Héja Szabolcs

[Gamescom 2019] Hangulatos kedvcsinálót kapott a Need for Speed Heat

Héja Szabolcs

Mely játékok lesznek ott az E3-on?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább