x
Close


Közelgő események

Játékok

Készen van a The Last of Us 3 történetének alapja

Neil Druckmann azonban gyorsan hozzátette, hogy sok időnek kell még eltelnie az esetleges rajtig.

Készen van a The Last of Us 3 történetének alapja
  • PublishedApril 28, 2021

Neil Druckmann elmondása szerint a Naughty Dog már sikeresen lezárta a következő játéknak ezt a szakaszát, azonban gyorsan figyelmeztetett, hogy a fejlesztésig még egyáltalán nem jutottak el. Ezt csupán akkor hintette el, amikor a Script Apart podcastben arról beszéltek, milyen is volt megírni a The Last of Us 2 történetét Halley Gross-szal karöltve.

Tehát így már szinte biztosra mondható, hogy a fejekben már van folytatása Ellie és Abby (és Joel) nagy sikerű történetének, de arra, hogy mikor fogjuk majd ezt megkapni, még senki sem tudott pontos választ adni. Hozzátette azt is, hogy elképesztően sok munka egy ilyen minőségű játékot a tető alá hozni, ugyanis mint láthatjuk, az első és a második rész között több mint hét év telt el. Természetesen ebből nem az egész a TLOU2 fejlesztésére ment el, de így is látható mekkora munka. 

Szerinte két játékkal már sikerült egy struktúrát felállítaniuk, amibe akár bele is férhet egy harmadik alkotás is. Druckmann még nem biztos benne, merre fogja vinni a Naughty Dog-ot a jövő. Hatalmas projektet fejeztek be, ami után sok időt ölel fel a különböző új ötletek vizsgálata. Egy ilyen grandiózus játék még egy ekkora stúdiónak is igen nagy feladat, így igazán nem mindegy mibe vágják bele a fejszéjüket. Hogy a TLOU3 lesz-e a következő fő művük, vagy egy teljesen ismeretlen projekt, azt majd a jövő eldönti…

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.