x
Játékok

Késni fog a The Last of Us part II és a Watch Dogs Legion is?

A Naughty Dog és a Ubisoft  egy biztos forrás szerint mégsem tudja tartani a határidőket.

Késni fog a The Last of Us part II és a Watch Dogs Legion is?
  • Publishedoktóber 24, 2019

A Naughty Dog és a Ubisoft  egy biztos forrás szerint mégsem tudja tartani a határidőket.

A tavasz várhatóan legnagyobb dobása a Naughty Dog legújabb játéka lesz. Már szinte mindenki epedve várja, hogy végre a kezébe foghassa Ellie kalandját, azonban úgy néz ki erre még egy kicsit többet kell várni. Az abszolút megbízható Kotaku-s újságíró Jason Schreier információi szerint nem sikerül tartani a beígért határidőt és február 21 helyett majd valamikor a tavasz folyamán kell számítani a megjelenésére.

Egyelőre a Sony nem reagált semmit az ügyben, viszont az információk szerint nemsokára hivatalos közleménnyel fognak kiállni a témában. Nem valószínű, hogy bármi is elviszi majd a sikerét, azonban jobb lenne ha nem csúszna össze olyan tavaszi alkotásokkal, mint a Cyberpunk 2077 vagy a Marvel’s Avengers. Befutott továbbá, hogy a Ubisoft három nagy játéka is további késésre számíthat majd. Ilyen lesz a Gods&Monsters, a Rainbow Six Quarantine és a Watch Dogs Legion is. Amint több információ lesz az esetről, frissíteni fogjuk a posztot. Mindenesetre felettébb érdekes ez a sok késés.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.