x
Játékok

Késik a Ghost of Tsushima is?

Több játék sem fogja tudni betartani az ígért dátumot, úgy néz ki a "szamuráj-szimulátor" sem.

Késik a Ghost of Tsushima is?
  • Publishedoktóber 27, 2019

Több játék sem fogja tudni betartani az ígért dátumot, úgy néz ki a “szamuráj-szimulátor” sem.

Fontos megemlíteni, hogy a Ghost of Tshushima nem rendelkezett eddig sem pontos megjelenési dátummal, csupán egy hosszabb játékmenet videót tudtak még eddig felmutatni belőle. A mindig jól értesült Jason Schreier szerint azonban a 2020-as év elején kellett volna valamikor megjelennie az alkotásnak. A Ghost of Tsushima 1274-ben játszódik, egy Tsushima nevű japán szigeten. Az utolsó szamuráj szerepét kell magunkra öltenünk, aki megvédi a népet a Mongoloktól.

Továbbá az a tény sem elhanyagolható, hogy a Kotaku-s riporter szerint ez nem jelenti azt, hogy PS5-re fejlesztenék. Így tehát ez lehet majd az egyik utolsó nagy játék, amelynek a fő platformja a PS4. Még mindig megjelenési dátum nélkül vagyunk, de ahogy a helyzet áll, az eredetinél ezt is később vehetjük majd a kezünkbe. Reméljük ez csak pozitívan fogja befolyásolni a végső termék minőségét.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.