Főoldal Játékok Kemény döntések előtt áll Ellie a The Last of Us Part II-ben
Játékok

Kemény döntések előtt áll Ellie a The Last of Us Part II-ben

Folytatódott a Naughty Dog fejlesztői naplója a közelgő játékkal kapcsolatban, melyben új részleteket árultak el.

481

Napról-napra közelebb kerülünk a The Last of Us Part II megjelenéséhez, és ezt az is jelzi, hogy egyre több anyagot kapunk a játékkal kapcsolatban. Pár napja limitált kiadású cuccokkal ismerkedhetünk meg, most azonban magáról az új kalandról jött friss információ. Egyenesen a fejlesztőktől, ugyanis folytatódik a Naughty Dog videósorozata, melyben kicsit közelebb visznek minket a játékhoz.

Ezúttal a gameplay van fókuszban, s habár a látható jelenetek nagy részét ismerjük már különféle trailerekből és a tavaly őszi játszható jelenetekből, azért akadnak új részek is. Ellie-nek sok nehéz döntést kell majd meghoznia és ez a gameplay részekre is ugyanúgy igaz, mint a sztorira. Nem mindegy milyen irányba fejlesztjük majd a fegyverzetünket, érdemes lesz tehát jól átgondolni, hogy az kiszolgálja-e majd a játékstílusunkat.

Az új lehetőségekről is sok szó esik a videóban, úgy mint az ugrás, vagy a támadások elől való elmozgások. Néha azonban így is a “szégyen a futás, de hasznos” alapon bizony fel kell majd venni a nyúlcipőt. Viszont az hogy a fűben elrejtőzhetünk, vagy bizonyos objektumok alá bebújhatunk, sosem jelentenek majd száz százalékos biztonságot, bizony résen kell majd lennünk az ellenfelek közelében. Nincs már olyan messze a megjelenés, június 19-én találkozunk.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.

PlayStation 5
PlayStation

Kiszivároghattak a PS5 Pro részletei, brutálisan erős konzol jöhet

A pletykák szerint akár 2024 karácsonyán érkezhet az új PlayStation 5 Pro.