Kemény döntések előtt áll Ellie a The Last of Us Part II-ben

Folytatódott a Naughty Dog fejlesztői naplója a közelgő játékkal kapcsolatban, melyben új részleteket árultak el.

Napról-napra közelebb kerülünk a The Last of Us Part II megjelenéséhez, és ezt az is jelzi, hogy egyre több anyagot kapunk a játékkal kapcsolatban. Pár napja limitált kiadású cuccokkal ismerkedhetünk meg, most azonban magáról az új kalandról jött friss információ. Egyenesen a fejlesztőktől, ugyanis folytatódik a Naughty Dog videósorozata, melyben kicsit közelebb visznek minket a játékhoz.

Ezúttal a gameplay van fókuszban, s habár a látható jelenetek nagy részét ismerjük már különféle trailerekből és a tavaly őszi játszható jelenetekből, azért akadnak új részek is. Ellie-nek sok nehéz döntést kell majd meghoznia és ez a gameplay részekre is ugyanúgy igaz, mint a sztorira. Nem mindegy milyen irányba fejlesztjük majd a fegyverzetünket, érdemes lesz tehát jól átgondolni, hogy az kiszolgálja-e majd a játékstílusunkat.

Az új lehetőségekről is sok szó esik a videóban, úgy mint az ugrás, vagy a támadások elől való elmozgások. Néha azonban így is a “szégyen a futás, de hasznos” alapon bizony fel kell majd venni a nyúlcipőt. Viszont az hogy a fűben elrejtőzhetünk, vagy bizonyos objektumok alá bebújhatunk, sosem jelentenek majd száz százalékos biztonságot, bizony résen kell majd lennünk az ellenfelek közelében. Nincs már olyan messze a megjelenés, június 19-én találkozunk.

Total
0
Shares
Previous Article
Deathstroke

Joe Manganiello egy esetleges Deathstroke-jelenetre utalt a Snyder Cutban

Next Article

Darkseid is szerepelni fog a Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!